שתף קטע נבחר

סלט צבעוני

המון בריאות בקערה אחת: בפסח הזה אפשר לאכול גם בריא

 

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

סלט ירקות צבעוני בויניגרט

 

המצרכים:

חופן עלי בייבי

חופן נבטים 

1 עגבנייה

2 מלפפונים 

2 גזרים קלופים

1/4 כרוב לבן

1/4 כרוב סגול

חופן פטריות

1 פלפל צהוב

לרוטב ויניגרט -

1 כפית גדושה חרדל

מיץ מ-1 לימון

מלח

4 כפות שמן זית

סלט ירקות צבעוני (צילום: shutterstock)
סלט ירקות צבעוני(צילום: shutterstock)
 

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערה את עלי הבייבי והנבטים.
  2. חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות.
  3. קולפים את הגזרים, משליכים את הקליפה וממשיכים לקלוף את הגזרים כך שנוצרים "סרטים" דקיקים.
  4. פורסים את שני סוגי הכרובים לרצועות דקות.
  5. חותכים את הפטריות לרצועות.
  6. פורסים את הפלפל הצהוב לרצועות ארוכות.
  7. הרוטב: שמים חרדל ומיץ לימון בקערה קטנה, ממליחים. מערבבים. מזליפים את שמן הזית תוך כדי טריפה.
  8. מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.

 


פורסם לראשונה 10/08/2010 09:38

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים