ליברפול מעוניינת בפיטר קראוץ'
מאמנה החדש של האדומים, רוי הודג'סון, מתכוון לחזק את חוד הקבוצה ולהחזיר לשורותיה את חלוצה של טוטנהאם. עוד על הכוונת: כריסטיאן פולסן ופול קונצ'סקי
חוזר לקופ? שנתיים לאחר ששוחרר מהמועדון על ידי המאמן הקודם רפא בניטס, חלוץ נבחרת אנגליה, פיטר קראוץ', שוב נמצא על הכוונת של ליברפול.
רוי הודג'סון, מאמנה החדש של הקבוצה, מעוניין להחזיר לשורותיה את חלוצה של טוטנהאם ששיחק באנפילד בין השנים 2006 ל-2008 ושוחרר על ידי המאמן הקודם רפא בניטס. מחירו של קראוץ', שהבוקר (א')קיבל זימון מחודש לסגל נבחרת אנגליה, עומד על תשעה מיליון פאונד.

יחזור למדים האדומים? פיטר קראוץ' בקדנציה הקודמת בליברפול (AP)
הודג'סון, שרשם במהלך הקיץ הנוכחי רק שתי העברות משמעותיות (ג'ו קול מצ'לסי ומילאן יובאנוביץ' הסרבי), מעוניין לחזק את הקבוצה במגן שמאלי, קשר ושחקן התקפי נוסף. בין השמות שהוזכרו כמי שעשויים לעשות דרכם לליברפול נמצאים שחקנה הדני של יובנטוס, כריסטיאן פולסן ופול קונצ'סקי ששיתף פעולה עם הודג'סון בפולהאם.
בינתיים, דחתה ליברפול לחלוטין את האפשרות כי פפה ריינה יימכר לארסנל, אשר מעוניינת בשירותיו של השוער הספרדי.