שוחה ברוטב: דג מרוקאי
לכל עדה יש את הדג שלה, שאין ארוחת חג שלמה בלעדיו. דנה אלמוסני מציגה את הגרסה המרוקאית ומבשלת בורי ברוטב עגבניות, לימונים וכוסברה. אל תוותרו על הראש

 

צילום: אבי חי, עריכה: תמר אברהם

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

דג מרוקאי

המרכיבים: 

1 ק"ג דג בורי טרי פרוס לפרוסות

1/4 כוס שמן זית

1 כפית פפריקה חריפה

5 עגבניות פרוסות

8 שיני שום פרוסות

3 לימונים פרוסים

עלים מצרור כוסברה

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים קלות את הפפריקה ומוסיפים את העגבניות. מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את השום, לימון, כוסברה, מלח ופלפל ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
  3. מניחים את פרוסות הדג ברוטב ומתבלים במעט מלח.
  4. מבשלים כ-30 דקות. מדי פעם מנענעים את הסיר בתנועה מעגלית, כך שהרוטב יכסה את הדג.

 

דנה אלמוסני היא הבעלים של "קייטרינג DADA - בוטיק של טעמים", בישול ביתי וקייטרינג לאירועים

 

    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה שוחה ברוטב: דג מרוקאי
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד