הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    שוחה ברוטב: דג מרוקאי
    לכל עדה יש את הדג שלה, שאין ארוחת חג שלמה בלעדיו. דנה אלמוסני מציגה את הגרסה המרוקאית ומבשלת בורי ברוטב עגבניות, לימונים וכוסברה. אל תוותרו על הראש

     

    צילום: אבי חי, עריכה: תמר אברהם

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    דג מרוקאי

    המרכיבים: 

    1 ק"ג דג בורי טרי פרוס לפרוסות

    1/4 כוס שמן זית

    1 כפית פפריקה חריפה

    5 עגבניות פרוסות

    8 שיני שום פרוסות

    3 לימונים פרוסים

    עלים מצרור כוסברה

    מלח ופלפל

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים קלות את הפפריקה ומוסיפים את העגבניות. מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
    2. מוסיפים את השום, לימון, כוסברה, מלח ופלפל ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
    3. מניחים את פרוסות הדג ברוטב ומתבלים במעט מלח.
    4. מבשלים כ-30 דקות. מדי פעם מנענעים את הסיר בתנועה מעגלית, כך שהרוטב יכסה את הדג.

     

    דנה אלמוסני היא הבעלים של "קייטרינג DADA - בוטיק של טעמים", בישול ביתי וקייטרינג לאירועים

     

      קישורים ממומנים
       תגובה חדשה
      הצג:
      כל התגובות לכתבה "שוחה ברוטב: דג מרוקאי"
      אזהרה:
      פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
      מומלצים