שתף קטע נבחר

אל' העולם באופני הרים: ישראל במקום ה-17

פתיחה טובה של רותם ישי הובילה את הכחולים לבנים לטופ 20 באליפות שמתקיימת בקנדה. היום: נגה כורם במקצה עד גיל 23

אליפות בעולם באופני הרים נפתח אמש (ד') בפעם ה-20 במונט סיינט אן שבקנדה, כאשר המירוץ הפותח היה התחרות הקבוצתית, בו ישראל סיימה במקום ה-17 וזכתה ב-25 נקודות דירוג עולמי, שמקרב את הכחולים-לבנים להבטחת מקום באולימפיאדת לונדון 2012.

 

הראשון שזינק היה רותם ישי, שסיים את ההקפה הראשונה כשהוא מדורג במקום ה-13. בין אלו שזינקו איתו היו מיטב הרוכבים בעולם, כגון: בורי סטנדרט (אלוף העולם לגילאי 23), כריסטוף סוקופ (אוסטריה), ירוסלב קולחבי (אלוף אירופה הטרי) ועוד מספר רוכבים מצוינים.

רותם ישי. ישראל מתקרבת להשתתפות באולימפיאדה (צילום: אורן אהרוני)

 

מי שהחליף את ישי להקפה השניה היה שקד פרנק, כאשר לקראת מחצית המסלול הוא נאלץ להצמודד עם תקר בגלגל, מה שגרם לו לסיים הקפה בעיכוב של שלוש
דקות, לקראת נגה כורם שזינקה להקפה השלישית, אותה היא סיימה בזמן של 20:36 דק'.

 

שלומי חיימי רכב את ההקפה הרביעית והאחרונה, אותה הוא סיים לאחר 16:24 דק', והיה שישי בין רוכבי ה-U23. במדליית הזהב זכתה נבחרת שווייץ (אלופת אירופה בתחרות שנערכה בחיפה), כאשר הרוכב האחרון של השווייצרים, רלף נאף, יצא להקפה הרביעית כשהוא רק במקום הרביעי. במדליית הכסף זכתה נבחרת גרמניה, ובמקום השלישי הסתפקה צ'כיה. היום תזנק נגה כורם במקצה עד גיל 23.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נגה כורם
נגה כורם
צילום: שי גיטרמן
מומלצים