אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

רוצה להיות לראש

השר ברוורמן. "למען השלום, לטובת כולנו" צילום: דני מכליס
השר ברוורמן. "למען השלום, לטובת כולנו" צילום: דני מכליס
 
הסיסמה שעל הגלויה
הסיסמה שעל הגלויה 
 
 


 

ההתחדשות של ברוורמן - מכוון לראשות העבודה

ל-ynet נודע כי השר שיגר לחברי המפלגה גלוית שנה טובה וקרא להם: "הצטרפו אליי בהובלת המאבק". ברוורמן, שפתח לאחרונה במפקד מסיבי, פרש משנתו ולא שכח לעקוץ את ברק

אטילה שומפלבי
פורסם: 07.09.10, 00:59

השר אבישי ברוורמן משגר את יריית הפתיחה של המרוץ לראשות מפלגת העבודה. ברוורמן שיגר השבוע מכתב וגלויה לחברי המפלגה, בה הוא קרא להם: "הצטרפו אליי בהובלת המאבק, וסייעו בהשמעת קולה של מפלגת העבודה בתוך הממשלה - למען תהליך השלום ולטובת כולנו".

 

על הגלויה, שהגיעה לידי ynet, נכתב "התחדשות", ככל הנראה הסיסמה שתלווה את ברוורמן במרוץ לבחירות ראשות העבודה, לכשיתקיימו בעתיד. כבר לפני כמה חודשים החל ברוורמן במפקד מסיבי שנועד להגדיל את סיכוייו במרוץ עתידי, בדומה לח"כ שלי יחימוביץ', שגם היא מתעתדת לרוץ לראשות העבודה.

 

בין היתר, כתב ברוורמן בגלוית השנה טובה: "אופטימיות, תעוזה ויוזמה הם אלו שאיפיינו תמיד את דרכה של תנועת העבודה, והם שהביאו להקמת מדינת רווחה אשר ידעה להגן על עצמה ועל גבולותיה, תוך כדי שהיא חותרת לשלום עם כל שכנותיה. אופטימיות ותעוזה הם שצריכים להנחות אותנו, הדור הנוכחי של הנהגת המפלגה, כדי להביא לפריצת דרך".

 

השר בלי תיק, הממונה על ענייני המיעוטים, פרש גם את משנתו הכלכלית והחברתית: "אנו נדרשים לחזון חדש של תנופה ויצירה. חזון הפורץ את גבולות 'מדינת תל אביב', ומגיע במלוא העוצמה לגליל ולנגב. אנו חייבים לנתץ את כבלי הבירוקרטיה, לנקות כל בדל של שחיתות, ומעל לכל, אנו חייבים לא רק לטפל במערכות החינוך וההשכלה הגבוהה, אלא גם להזניקם לשמיים".

 

בנוגע לתהליך השלום, דרש ברוורמן מראש הממשלה, בנימין נתניהו, "לעשות כל שניתן כדי להביא להצלחת השיחות. יהיה עליו לגלות מנהיגות ולפעול לקידום האינטרס הישראלי האמיתי, ולהבחין בין עיקר לטפל. סדר העדיפויות ברור לחלוטין - הסדר קבע לשתי מדינות, שמירה על ביטחון ישראל וגבולותיה, מניעת זכות השיבה, שלום עם כל מדינות ערב, מניעת הסתה וחינוך לשלום בשני הצדדים. הנושאים האלו ולא המשך הבנייה בנוקדים או באלון מורה הם האינטרסים החשובים לנו". בתוך כך, ברוורמן קרא השבוע לנתניהו לפטר את שר החוץ ליברמן, בעקבות דבריו הפסימיים והחריפים נגד המשא ומתן עם הפלסטינים.

 

ברוורמן לא שכח לעקוץ גם את יו"ר העבודה, אהוד ברק, והאשים אותו במניעת דיון במוסדות המפלגה על עמדותיה בכל הנוגע לתהליך המדיני. "לאחרונה פניתי ליו"ר המפלגה בדרישה לכנס את מוסדותיה לדיון מסודר שיוביל לקבלת החלטות ברורות", כותב ברוורמן. "מפלגת העבודה, אם היא חפצת חיים, חייבת לעמוד על כך שהאינטרסים האלו הם שישפיעו על תהליך השלום, ולא הרצון העז של הימין לסכל את מהלך השיחות. לצערי, דווקא בתקופה זו, לא נשמע קולה של המפלגה".

 


תגיות: אבישי ברוורמן | מפלגת העבודה

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as31-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©