אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פדופיל קשיש

אילוסטרציה צילום אילוסטרציה: גדי קבלו
אילוסטרציה צילום אילוסטרציה: גדי קבלו
 
 


 

בן 95 מואשם בביצוע מעשים מגונים בבנות 9-11

הקשיש הזמין שתי אחיות לביתו, הפשיט אותן, נגע באיבר מינן והתחכך בהן בעודם ערומים. בתמורה נהג לשלם להן בין 50 ל-400 שקל. הוא הודה בחקירתו במעשים

רענן בן-צור
פורסם: 07.09.10, 22:46

קשיש בן 95 מהשומרון הואשם היום (ג') בביצוע מעשים מגונים בשתי אחיות. הוא נהג לשלם לילדות, שהיו אז בנות 9 ו-11, סכומים בין 50 ל-400 שקל. בחקירתו הודה הנאשם, יוסף פישל, במעשים.

 

בכתב האישום, שהוגש לבית המשפט השלום בכפר-סבא, נטען כי במהלך שנת 2006, פנה פישל לילדה שהיתה כבת 11 ונהג להזמין אותה לביתו בתדירות של פעמיים בשבוע על מנת לצפות בטלוויזיה. במהלך שהותה של הילדה בביתו, ביצע בה מעשים מגונים: בפעמים הראשונות הוא נהג ללטף את רגלה מלמטה למעלה, ובהמשך נהג להפשיל את מכנסיו, להתפשט ולהורות לה לגעת באיבר מינו. בפעמים אחרות נהג להתפשט ולשכב על הילדה בעודה עירומה ולהתחכך בה.

 

באחד מהמקרים, הוא ביקש מהילדה שתאפשר לו לבצע בה מין אוראלי אך היא סירבה. במקרה אחר, הקשיש אמר לילדה כי הוא מעוניין שהיא תישן איתו לילה שלם בעודם עירומים, והילדה הסכימה וישנה אצל הנאשם. עוד עולה מכתב האישום כי לאחר כל מקרה, נהג הנאשם לתת לה סכומי כסף בגובה 50 עד 200 שקל בכל פעם, על מנת לפתותה לבוא לביתו שוב.

 

פישל מואשם גם בביצוע מעשים מגונים באחותה של הילדה, בעת שהייתה בת 9 עד 11. הילדה נהגה להגיע לביתו ואז הנאשם היה מתפשט, מפשיט אותה ונוגע באיבר מינה. בחלק מן הפעמים נהג הנאשם להוביל את הילדה לחדר השינה שלו, התיישב על מיטתו, הורה לה להתיישב על רגלו ואז נהג לנגוע בגופה. בהזדמנויות אחרות הוא התפשט, ואז הפשיט את הילדה, השכיב אותה עליו והתחכך בה. בתמורה, שילם לה הנאשם סכומי כסף הנעים בין 50 ל-400 שקל.

 

בנוסף, מואשם פישל באחזקת אקדח, מחסנית וכדורים ללא רישיון בביתו החל

משנת 1982. לצד הגשת כתב האישום, ביקשה התביעה להשימו במעצר בית מלא מחוץ לקרני שומרון, בפיקוח 24 שעות. הוא יידרש להעמיד ערבות כספית, וכן ייאסר עליו לשהות במחיצת קטינים או ליצור קשר עם מי מהמעורבים.

 

בבקשה ציינה התביעה כי מדובר באדם שלכאורה ביצע עבירות מין בערמומיות רבה: "הנאשם ניצל את גילן הצעיר של המתלוננות, את תמימותן ואת קשייהן הכלכליים, על מנת לפתותן לעשות את המעשים המתוארים בכתב האישום תמורת כסף ומתנות".

 

עוד נטען בבקשה כי חרף העובדה שמדובר באדם מבוגר "הרי שגילו לא הפיג את מסוכנותו המינית", ולא מנע ממנו מלבצע את עבירות המין המיוחסות לו, בהן הוא מודה, במספר רב של הזדמנויות ועל פני תקופה ממושכת.

 


תגיות: מעשים מגונים | כתב אישום

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as29-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©