שתף קטע נבחר

2:2 לגנק מול ברוז', ברדה ישב על הספסל

חלוץ נבחרת ישראל החלים מפציעתו, אך לא שותף בתיקו של קבוצתו. אבוחצירא לא שיחק ב-0:0 של לאריסה מול קבאלה

בנבחרת ישראל מקווים כי אליניב ברדה, שהחמיץ את המשחקים מול מלטה וגיאורגיה, יגיע בכושר משחק לשבוע הקריטי באוקטובר, אז תגיע קרואטיה לאצטדיון רמת גן ושלושה ימים מאוחר יותר יתארחו שחקניו של לואיס פרננדז ביוון.

 

בינתיים החלוץ, שהחלים מפציעתו, לא שותף הערב (א') בתיקו 2:2 של גנק בחוץ מול קלוב ברוז'. ברדה ישב על הספסל 90 דקות וראה משם את

חברו לקבוצה ילה ווסן כובש ראשון בדקה השביעית.

 

קווין דה ברוין האורח הורחק בדקה ה-20 וברוז' ניצלה זאת כדי לכבוש פעמיים מרגלי רונאלד ורגאס (דקה 60) ופיטר ואן דר היידן (78). דניאל טוצר קבע את תוצאת הסיום עם שער שוויון תשע דקות לסיום.

 

הנציג הישראלי היחיד בליגה היוונית, שמעון אבוחצירא, ישב גם הוא 90 דקות על ספסל לאריסה, שסיימה את משחק הבית שלה מול קבאלה בתיקו 0:0.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אליניב ברדה
אליניב ברדה
צילום: gettyimages imagebank
מומלצים