שתף קטע נבחר

סדקים בעדות מ': סיפרה על האונס או לא?

המתלוננת השנייה התעמתה עם בר-לב וסיפרה שביקשה "די, די", אך הוא המשיך. היא החליטה להתלונן, לדבריה, כשהבינה שהוא עשוי להיות מפכ"ל. מכרה שלה שזומנה לעדות סתרה את דבריה: "לא שמעתי מ-מ' על אונס". בר-לב זומן לפוליגרף. מקורביו: תלונה מופרכת, מנסים לתפור לו תיק

בקיעים בעדותה של המתלוננת מ', שדיווחה שניצב אורי בר-לב אנס אותה. גורמים המעורבים בחקירה אמרו שמ' טענה לפני חוקרי מח"ש כי יש מי שתוכל לאשר את דבריה. אבל המכרה, שזומנה אתמול (יום ב') לעדות, הכחישה שידעה על עניין האונס.

 

כן נודעו ל-ynet פרטים נוספים מהחקירה וההתרחשויות בעימות בין מ' לבין בר-לב. היא סיפרה בחקירתה כי באמצע המפגש המיני, ביקשה ממנו שיפסיק ואמרה "די, די" - אולם הוא המשיך. עוד טענה מ' שלא התלוננה עד כה מכיוון שפחדה מהתגובה של הסובבים אותה. "זה הרס לי את החיים", אמרה, והסבירה כי לאחר שהבינה שניצב בר-לב עשוי להתמנות למפכ"ל - החליטה לספר את מה שקרה.

 

לעומת זאת, בר-לב הכחיש בכל לשון את הטענה שאנס את מ'. בעימות הוא טען שאמנם קיים איתה יחסי מין,

אולם היא לא הביעה כל התנגדות, ואף צחקה איתו לאחר מכן. בסביבתו של בר-לב אומרים היום שתלונתה מופרכת, וברור לגמרי שהיא נועדה "לתפור לו תיק". עוד אמרו בסביבתו כי אין ספק שעיתוי התלונות של א' ושל מ' נובע בעיקר מהמרוץ למפכ"לות.

 

היום זומן בר-לב על-ידי חוקרי מח"ש לבדיקת פוליגרף שתיערך מחר. שלשום נבדקה המתלוננת הראשונה, א', שסיפרה על תקיפה מינית, ונמצאה דוברת אמת.

 

בניגוד לדבריו, מפכ"ל המשטרה, רב-ניצב דודי כהן, טען היום ש"הניסיון לקשור פרשה זו למרוץ למפכ"לות כושל ופסול". הוא התעקש שיחסיו העכורים עם בר-לב על רקע בקשתו להדיח את הניצב, לא קשורים לאירועים האחרונים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בר-לב. אפילו צחקו אחרי כן
בר-לב. אפילו צחקו אחרי כן
צילום: אוהד צויגנברג
מומלצים