קפריסין: שום ואלקי בשמינית גמר הגביע
המאמן הישראלי הוליך את קבוצתו לניצחון 0:4 בגומלין על איניסילוס סויטיריס מהליגה השניה, אחרי שאלקי ניצחה 0:2 גם במשחק הראשון
המאמן הישראלי, יצחק שום, הוליך היום (ד') את קבוצתו הקפריסאית אלקי לרנקה לשמינית גמר הגביע. הקבוצה בה משחק חיים מגרלשווילי הביסה בבית 0:4 את אוניסיולוס סוטירה מהליגה השניה והשלימה את המלאכה אחרי שניצחה אותה גם 0:2 במשחק הראשון בחוץ.
סימוס קרסאס, כריסטוס קונטורטיס, חצימוראטיס והירדני עודאי אל סעיפי כבשו את ארבעת השערים במשחק. הגרלת משחקי שלב שמינית הגמר תתקיים ב-17 בדצמבר.
אלקי מדורגת במקום האחרון בליגה הקפריסאית אחרי 13 מחזורים. בשבת הקרובה היא תתארח במגרשה של אנורתוסיס פמגוסטה, אשר תופסת את המקום הרביעי.
סרביה: רוברט פרוסינצקי, המשמש כיום כעוזרו של סלאבן ביליץ' בנבחרת קרואטיה, מועמד להתמנות למאמן הכוכב האדום בלגראד, עמה זכה כשחקן בגביע אירופה לאלופות ב-1991.
יצחק שום
צילום: עוז מועלם
מומלצים