שתף קטע נבחר
צילום: דודו אזולאי

מה לשים לכם בלחם?

ארוחת הערב הקלאסית כוללת חביתה, גבינות, קצת ירקות ולחם. האנטי שף מקצר תהליכים מרוקן כיכר לחם, דוחס פנימה ביצים מקושקשות עם גבינות והרי לכם לחם ממולא, או בקיצור, ממוּלֶחֶם

  

(הבית באדיבות מנחם טרוויש)

 

  • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

ממוּלֶחֶם

המרכיבים:

כיכר לחם

שמן לטיגון

4 ביצים

גבינה מלוחה, חתוכה לקוביות

גבינה צהובה מגוררת

2 פרוסות עגבנייה

גבינת שמנת

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים במחבת את השמן. כשהשמן חם שוברים את תוכן הביצים לתוך המחבת. מערבבים תוך כדי טיגון למשך 2-3 דקות.
  2. מוסיפים את הגבינות וממשיכים לערבב למשך כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את פרוסות העגבנייה וממשיכים לערבב - מידת העשייה של הביצה היא לפי הטעם האישי.
  4. חותכים קצה אחד של כיכר הלחם ומוציאים את תוכנו (החלק הרך) לחלוטין.
  5. מורחים את פנים הלחם בגבינת שמנת.
  6. ממלאים את הלחם במקושקשת עם הגבינות והעגבנייה, אם נשאר מקום אפשר למלא גם בחלק הרך של תוך הלחם.
  7. סוגרים את הלחם בעזרת הקצה שחתכנו קודם לכם, פורסים את הלחם ואוכלים.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הממולחם של האנטי שף
צילום: יהונתן צור
בקרו את האנטי שף בפייסבוק
מומלצים