שתף קטע נבחר
צילום: shutterstock

חבר למנגל: סביצ'ה על האש

מחממים כבר את הגחלים? השף יואב בלימן מציע שהפעם לא תשימו את הדג על האש, אלא תשדכו אותו לפירות לוהטים ותגישו סביצ'ה חצוף

 

סביצ'ה בורי עם פירות על הגריל

המרכיבים (ל-4 מנות):

200 גרם פילה בורי, נקי מעור ועצמות, פרוס

1/2 אננס, מקולף ופרוס לפרוסות ברוחב 1 ס"מ

2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים ל-8

1 גבעול סלרי, קצוץ דק

1 בצל סגול, קצוץ דק

מעט זרעי כוסברה

1 כף שמן שומשום

מיץ מ-1 לימון

שמן זית

מלח ופלפל

מעט פלפל צ'יפוטלה מעושן

כוסברה טרייה

 

אופן ההכנה:

  1. משמנים מעט את האננס ותפוחי העץ בשמן זית ומעלים על הגריל. צורבים מעט מכל צד ומניחים בצד.
  2. מניחים בקערה את פרוסות הדג, הסלרי הקצוץ, הבצל הסגול, שמן השומשום ומעט מהצ'יפוטלה הקצוץ. מתבלים במלח ופלפל, מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים.
  3. מסדרים בצלחת את פירות הגריל, פרוסות הדג והסלט שיצרנו. מפזרים מעט זרעי כוסברה ומעטרים בעלי כוסברה טריים ויפים

 

  • יואב בלימן הוא השף של מסעדת "פרידה קאלו" 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים