שתף קטע נבחר

ניו יורק, איי לאב יו

מתכון להכנת כריך ניו-יורקי מושלם, בנוסח מעדניית ברוקלין

מצרכים:

נתח חזה בקר מעושן(פסטרמי ניו יורקי)

לחם שיפון

רוטב חזרת (אפשר רוטב מיונז שום במקום)

חסה אמריקאית (חסה עגולה)

פרוסות עגבנייה

בצל פרוס דק

חרדל

מומלץ רוטב ברוקלין (רוטב הבית של מעדניית ברוקלין)

כרוב כבוש מקופסת שימורים

ראש כרוב

גזר

מלח

פלפל שחור

קימל טחון

קורנישונים (מלפפון קטן כבוש בחומץ)


 

להכנת כרוב כבוש (נוסח מעדניית ברוקלין):

חותכים את הכרוב לרצועות דקות ולא ארוכות, מגרדים את הגזר ומערבבים עם הכרוב, מכניסים לתנור ב-160 מעלות מכוסה בנייר אלומיניום עד שהכרוב והגזר מגיעים למצב מאודה (30 דקות פלוס),

מוסיפים לכרוב המאודה קצת כרוב כבוש, מעט מלח, מעט פלפל שחור ומעט קימל טחון. מערבבים והכרוב מוכן.

 

להכנת הכריך:

חותכים מנתח החזה פרוסות דקות (כמות נדיבה של בשר), על גבי הלחם מורחים את הרטבים משני צידי הלחם. מניחים את הבשר על הפרוסה התחתונה ומעל הבשר מניחים חסה, שתי פרוסות עגבנייה, בצל ואת הכרוב הכבוש. סוגרים עם פרוסת הלחם השניה, חותכים לשניים ומגישים. 

 

ברוקלין - מעדניה ניו יורקית, משכית 27 הרצליה פיתוח, טלפון למשלוחים/הזמנות 052-2452808 

 

לכל כתבות שנדי טיים

לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים