שתף קטע נבחר

המבורגר אנטריקוט טקסני

בית הפנקייק בביתן אהרון מציג מתכון נהדר להמבורגר אנטריקוט טקסני. שווה לנסות

מצרכים:

500 גרם אנטריקוט

300 גרם כתף בקר

200 גרם שפונדרה

15 גרם מלח

5 גרם פלפל לבן

כף מיונז

כף שום כתוש

מעט בצל קצוץ מטוגן

 

הכנה:

טוחנים את כל סוגי הבשר טחינה בינונית פעם אחת או גסה פעמיים מוספים בפיזור מלח פלפל לבן ושום ומערביים מעט מוסיפים מיונז ומערבבים ביד כ 2 דק , תוך הפיכת התערובת מלמטה למעלה עד למרקם אחיד שוקלים קציצות של 250 גרם ולאחר מכן מסדרים ומועכים ב"רינג" (טבעת פנקייק) או מועכים ביד עד לגובה 1.5 ,2 ס"מ . מחממים מחבת כ 2 דק על אש בינונית מניחים על צד אחד כ 4 דק ולאחר מכן הופכים לצד השני אותו זמן עד להגעת למידה מדיום . מידה מומלצת הינה מדיום כאשר חלקו הפנימי אדמדם ועסיסי במידה ורוצים קצת יוצר יש להשאירו לבישול שווה בשני הצדדים ליותר זמן .

ניתן להוסיף מעל בצל מטוגן ופטריות

 

לכל כתבות שנדי טיים

לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים