פנק אותה: המדריך להכנת פנקוטה
לכבוד חג השבועות יעל גרטי יצקה תועפות של שמנת מתוקה לסירים, בחשה ולחשה, כדי להגיש לכם את המדריך האולטימטיבי להכנת פנקוטה - קינוח איטלקי קלאסי קל-הכנה ומדהים בטעמו
חג השבועות בפתח, ורבים מתלבטים איזה קינוח כדאי להגיש לשולחן החג. אם אתם חוגגים את ערב החג בביתכם, פנקוטה יכולה להיות הקינוח האידיאלי עבורכם: המרכיבים נגישים מאוד, ההכנה קלה ומהירה – וכל שנדרש הוא מעט מקום במקרר עבור הקעריות. מוכנים? מתחילים.
פנקוטה בכלי אישי
צילום: אסף רונן
ליצירת קשר עם יעל גרטי לחצו על התמונה
צילום: שירן כרמל
מומלצים