שתף קטע נבחר

גמר גביע הפדרציה: קירילנקו תפתח מול קביטובה

רוסיה תארח את מפגש הגמר מול צ'כיה, אבל היא תחסר את ורה זבונרבה הפצועה. קביטובה: "הסיכויים הם 50/50"

מי תזכה בגביע? באצטדיון האולימפי במוסקבה ייצא לדרך מחר (ש') גמר גביע הפדרציה בין רוסיה לצ'כיה, כאשר המשחק שיפתח את ההתמודדות יהיה בין מריה קירילנקו לפטרה קביטובה.

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

חלפו שנתיים מאז שרוסיה היתה במעמד זה, לאחר השליטה במפעל בעשור הקודם. מנגד, הצ'כיות, שנעצרו בחצאי הגמר בשנתיים האחרונות, העפילו הפעם לגמר.

 

צילום: רויטרס
פטרה קביטובה. פייבוריטית מול קירילנקו (צילום: רויטרס)

 

קירילנקו הופיעה בנבחרת הפדרציה של רוסיה רק פעם אחת, ב-2006, אולם היא מצאה עצמה במשחק הפותח לאחר שוורה זבונרבה נפצעה בכתפה. קביטובה מדורגת במקום השני בעולם, לאחר שזכתה השנה בטורניר ווימבלדון.

 

סבטלנה קוזנצובה הרוסיה (19 בעולם) תעלה למשחק השני נגד הצ'כית לוסי ספארובה (24 בעולם), משחק שיחתום את יום המשחקים הראשון בגמר. ביום ראשון הקרוב תפגוש קוזנצובה את קביטובה, וקירילנקו תשחק מול ספארובה. במידת הצורך, ייערך משחק זוגות מכריע.

 

צילום: AFP
סבטלנה קוזנצובה. רוסיה תצטרך יכולת טובה ממנה (צילום: AFP)

 

צפו בתקצירים ב-ynet ספורט:

 

על חסרונה של זבונרבה בנבחרת הרוסית אמרה קביטובה: "אני לא חושבת שזה נותן לנו יתרון, רוסיה עדיין חזקה מאוד והכול פתוח. הסיכויים הם 50/50".

 

זבונרבה, שהיתה אמורה להוביל את רוסיה להתמודדות, נאלצה לפרוש בגלל פציעה בכתף ​​שהטרידה אותה בשבועיים האחרונים. "היעדרותה של זבונרבה היא הפסד גדול עבורנו", אמר הקפטן הרוסי, שאמיל טרפישצ'ב. "היינו הרבה יותר חזקים איתה, אבל היה ברור כי בגלל הפציעה היא לא יכולה לעזור לנו".

  

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פטרה קביטובה
פטרה קביטובה
צילום: EPA
מומלצים