לוקץ' עושה נתן גושן. איך? צפו בקליפ בבכורה
הראפר לוקץ' הציע לחברי עמוד הפייסבוק שלו לבחור להיט אחד שיהפוך לקורבן הפרודיה החדשה שלו. נתן גושן זכה בתחרות עם "כל מה שיש לי" - וכעת אתם מוזמנים לצפות בבכורה בראפר ועמית חשאי משתעשעים עם השיר והקליפ. צפייה מהנה
"אני מרגיש אשם כשאני לא הולך עם כובע, כי אני מסתורי וזה מושך ת'בחורות. נותן מבט עצוב ומצטלם בצד הטוב רק, ושר בקול צרוד זה מרגש ת'נערות. כי אני, זה כל מה שיש לי, אני". על מי מדבר המשפט הזה? ניחשתם נכון: נתן גושן.
מאז עשה את צעדיו הראשונים במוזיקה, הראפר גדול המימדים לוקץ' תמיד יצר בעיקר בשביל הצחוקים וההומור. בשבועות האחרונים לוקץ' ערך תחרות בעמוד הפייסבוק שלו ובמסגרתה שאל את הגולשים על אילו מהזמרים שכיכבו במקומות הראשונים במצעדים השנתיים הם רוצים שהוא ייצור פרודיה. נתן גושן, שהפך לכוכב רדיו ענק בשנה האחרונה, זכה ברוב קולות.
היום (ג') מגיע הקליפ הפרודי לשיר ולקליפ המצליח של גושן, "כל מה שיש לי". יחד עם עמית חשאי, לוקץ' הופך את המילים ושר על גושן "כי אני, זה כל מה שיש לי, אני", במקום "את, זה כל מה שיש לי" המקורי. אמנם גושן לא הגיב ליצירה המשעשעת, אבל אפשר לומר שהיא גם ללא ספק מיטיבה איתו - שכן בשבוע הבא הוא יוציא את אלבום הבכורה שלו. צפייה מהנה.
