שתף קטע נבחר

גם הנשיא אובמה צופה ב"חטופים"

נשיא ארצות הברית, ברק אובמה, ואשתו מישל התראיינו למגזין "People" וסיפרו שאחת הסדרות האהובות עליהם היא "Homeland", הגרסה האמריקנית של "חטופים" הישראלית. עוד ברשימה: "משפחה מודרנית" ו"אימפריית הפשע"

מתברר שגם לנשיא ארצות הברית יש זמן לצפות בטלוויזיה - ואפילו לתוכניות שנולדו בישראל. בראיון למגזין "People" סיפרו בני הזוג הנשיאותי, ברק ומישל אובמה, כי הם צופים אדוקים של הסדרה "Homeland", הגרסה האמריקנית של "חטופים" הישראלית.

 

שתי סדרות נוספות בהן צופים השניים הן "אימפריית הפשע" ו"משפחה מודרנית". אגב, השניים ציינו כי מישל היא שהכירה לשניים את "משפחה מודרנית", בעוד "Homeland" ו"אמפריית הפשע" היו בחירותיו של הנשיא עצמו.

 

הראיון המיוחד עם הנשיא ורעייתו עסק בעיקר בחיים היומיומיים של דיירי הבית הלבן, מהעיסוק בפייסבוק, דרך העזרה לבנותיהם בשיעורי הבית ועד לתוכניות הטלוויזיה האהובות והספרים אותם הם קוראים.

 

מישל אובמה ציינה בראיון כי היא מקפידה להעשיר את עולמן של בנותיה עם קלאסיקות ספרותיות, ולא מונעת מהן כלל גלישה באינטרנט, למרות שהיא לא מבינה ממש מה יש לחפש בפייסבוק. "למה מישהו צריך שיהיו לו ערימה של אנשים שהוא לא מכיר, שיידעו כל מה שהוא עושה?", אמרה הגברת הראשונה. לדברי השניים, הם מרוצים מהישיגי בנותיהם בבית הספר, במיוחד בתחום הכתיבה והאיות.

 

ומה בדבר בילויים מחוץ לבית הלבן? לכך, אמר הנשיא אובמה, "יש להן צ'ק פתוח", כלומר - אשתו והבנות רק צריכות לבקש, והוא יישם. ככה זה כשאתה נשיא, כנראה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
"HOMELAND". הבחירה של הנשיא
"HOMELAND". הבחירה של הנשיא
מומלצים