שתף קטע נבחר

פורד מציגה מיקרו-וואן חדש: B-מקס

יצרנית הרכב האמריקנית פרסמה תמונה ראשונה של מיניוואן קטן, מתחרה ישיר בטויוטה ספייס ורסו. דלק מוטורס: לא נשווקו בישראל

פורד פרסמה הבוקר (ד') תמונה רשמית ראשונה של ה-B-מקס, מיקרו-וואן חדש שיתחרה באופל מריבה וטויוטה ספייס ורסו. ה-B-מקס מבוסס על פלטפורמת הפיאסטה, ויציע חמישה מקומות ישיבה. שלא במפתיע, ה-B-מקס דומה מאוד לדגם התצוגה בעל אותו השם מתערוכת ז'נבה 2011. למרות שאין נתונים רשמיים, הוא גם ככל הנראה בעל מידות דומות, כלומר אורך של כ-406 ס"מ וגובה של 159 ס"מ.

 

מצלמות המהירות מתחילות לפעול. הסיקור המלא ב-ynet:

  • מצלמות המהירות יפיקו תחילה רק דו"חות אזהרה
  • חייכו! מצלמות האכיפה החדשות מוכנות לפעולה
  • מצלמות המהירות החדשות מתחילות לפעול ביום א'
  •  

    פורד B-מקס החדש

     

    פורד לא נידבה פרטים לגבי הרכב החדש, שיוצג בפני קהל המבקרים בתערוכת ז'נבה הקרובה, שתיפתח בחודש מרץ. מה שכן ידוע הוא שמנוע האקו-בוסט החדש (1.0 ליטר מוגדש) יוצע בו, ושהשיווק יחל באירופה במחצית השנייה של 2012. כמו-כן ברור כי לדגם החדש שתי דלתות הזזה מאחור, לטובת נוחות שימוש הנוסעים (כמובן, כולל הכנסת תינוקות).

     

    ומה איתנו? מחברת דלק מוטורס, יבואנית פורד לישראל, נמסר ל-ynet כי הרכב החדש לא צפוי להגיע אלינו. לדברי היבואנית, הרכב החדש מיועד בעיקר לשוק האירופי, ומחירו הגבוה יחסית הופך את שיווקו בישראל ללא כדאי.

     

      תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    פורד B-מקס. מיקרו-וואן חדש
    פורד B-מקס. מיקרו-וואן חדש
    מומלצים