שתף קטע נבחר

תאכלו משהו בדרך: מסעדות כשרות לפסח

בני ישראל יצאו ממצרים והלכו 40 שנה במדבר, היום הישראלים נכנסים לרכב ותרים את הארץ יחד עם המשפחה - כדי שלא תהיו רעבים בדרך הרכבנו עבורכם רשימה של מסעדות כשרות לפסח, מהצפון ועד לדרום, שישמחו לארח אתכם

הילדים ארוזים, הרכב עמוס בשמיכות, כסאות, בקבוקי שתייה וצידנית עמוסה ויאללה, יוצאים לדרך. חג הפסח הוא לא רק חג האביב, חג המצות ושאר ירקות אלא גם חג הטיולים המשפחתיים. הטבע עמוס במטיילים שחפצו בנוף ירוק, עשן מנגלים ובילוי עם עוד מאות אלפי מטיילים אחרים. אבל בינינו, איך בדיוק אפשר לאכול את הקבב, בין שתי מצות? ומה לגבי הטחינה שנוזלת מהחורים של המצה? חוץ מזה שמצה עם גבינה לבנה הופכת למשהו לא מזוהה, רטוב ולא מפתה אחרי כמה שעות במזוודה. אז מה עושים? הולכים למסעדה, אבל לא כולן שומרים על כשרות במהלך חג הפסח, בשביל זה ערכנו עבורכם רשימה של מסעדות שצחצחו את המקום והפכו אותו לכשר, בדיוק בשבילכם.

 

עוד בערוץ האוכל:

מַסרי אורגינל: מתכוני חג מצריים לפסח

 

מסעדת הבוקרים | קיבוץ מרום גולן

המסעדה מזמינה אתכם לארוחת ליל סדר חגיגית בגובה 1000 מטר מעל פני הים ובימי חג הפסח ליהנות מתפריט עשיר וכשר הכולל מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים. בערב ליל הסדר יוגשו בין המנות הראשונות מרק עוף-קונסומה עם קנדיילך בשלושה צבעים, גפילטע פיש עם חזרת חריפה וכמובן צלחת הסדר. בין המנות העיקריות תוכלו למצוא סטייק סלמון ברוטב סלסה לימון, פרגיות ברוטב הבוקרים, צלי בקר בבישול ארוך ביין אדום עם פטריות יער ועוד. בעמדת השף יוגש בשר כבש ממולא בפיסטוק, אנטריקוט בצ'ימיצ'ורי וקבב על מקל קינמון. הילדים יוכלו ליהנות ממנת שניצל לפסח ויין תירוש לילדים (ארוחת ליל הסדר החגיגית תתקיים ביום שישי 6.4 בהרשמה מראש). מחיר לארוחת החג: 250 ₪ למבוגר ו-80 ₪ לילד (עד גיל 11).

 

לאורך ימי החג יוכלו מבקרי כפר הנופש מרום גולן והקהל הרחב ליהנות מתפריט בשרי עשיר וכשר במסעדת הבוקרים: בין המנות הראשונות יוגשו כנפיים ברוטב ג'ינג'ר לימון פיקנטי, קרפצ'יו סינטה, קבב כבש, ליבת חציל בלדי מוגש עם טחינה ופלפל קלוי, אנטי פסטי ביתי ועוד. בין המנות העיקריות: אנטריקוט, צלעות כבש כ- 350 גרם, איקסמיקס גריל (מנה זוגית) אנטריקוט, צלעות טלה, סטייק פרגית, חזה עוף מתובל וקבב הבית, טריו שיפודים הכולל אנטריקוט, פרגית וקבב הבית, המבורגר הבוקרים מוגש בלחמנייה כשרה לפסח, שוק אווז ברוטב הדרים ושניצל עוף בציפוי פירורי קמח מצה.

 

  • המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות ומועצה דתית רמת הגולן ברשות הרב ישי סמואל.
  • המסעדה פתוחה בימי חול המועד בין השעות 12:00- ועד אחרון הסועדים.
  • ביום שישי (13.4) המסעדה תהיה פתוחה בין השעות 12:00-15:00.
  • מידע נוסף: מסעדת הבוקרים- 04-6960267

www.meromgolantourism.co.il

 

מסעדת הבוקרים (צילום: גיא רובננקו) (צילום: גיא רובננקו)
מסעדת הבוקרים(צילום: גיא רובננקו)

 

מסעדת כפר הנופש "נופי גונן" | קיבוץ גונן

ממוקמת בלב הגליל העליון הפורח, מציגה תפריט כשר למהדרין לארוחת ליל הסדר וימי החג. הארוחה החגיגית המוגשת לשולחנות כוללת מנות פתיחה, מרקים, מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, הכול ממטבחו של שף יפתח צפריר. בנוסף, לאורך ימי החג ייהנו האורחים מתפריט מגוון המשתנה כל יום.

 

בערב ליל הסדר יוגשו בין מנות הפתיחה קואטרו תפו"א אפויים, פלפלים צבעוניים קלויים בסגנון ים תיכוני, ארטישוק מוקפץ בשילוב בצלצלי פנינה מזוגגים בשרדונה.

מרקים- מרק קרם ירקות כתומים בניחוח מדברי ומרק עוף קלאסי עם גרניש ירקות. בין המנות הראשונות כופתאות דגים ממולאות ומבושלות, עטופות בדף סלמון כבוש, טרין כבד עוף וריבת פירות יער. בין המנות העיקריות פילה דג לברק אפוי ברוטב פלפלים מסורתי, קבבוני טלה צלויים על מקל קינמון על מצע חציל קלוי בלימון ובלוטין עוף צלוי במילוי דוקסל ברוטב פטריות יער. כמו כן יוכלו הסועדים ליהנות ממגוון קינוחים אישיים, כגון: כוסות מוס אספרסו ואגוזים, מגוון מרקיזי שוקולד ועוד. ארוחת ליל סדר לאורחי כפר הנופש במחיר 300 ₪ למבוגר ו-150 ₪ לילד.

 

לאורך ימי החג יוגשו מבחר מנות שונות כל ערב - בין המנות הראשונות סוגי מרקים, דלעת צלויה בסילאן, זוקיני צרוב בשמן זית, חצאי עגבניות קלויות עם תימין. בין המנות העיקריות קבבוני כבש על מצע עגבניות קלויות, צלי בקר ברוטב פטריות, סטייק סלמון נורבגי, פטריות ממולאות בשר טחון וצנובר ברוטב סלרי ושום ופרוסות אסאדו צרובות ברוטב צ'ימיצ'ורי. לאורך כל ארוחה יוגש בופה עשיר של מבחר סלטים וקינוחים מיוחדים.

 

מסעדת הכפר תארח את הקהל הרחב לברביקיו כשר שיכלול מבחר בשרים, סלטי הבית ותוספות מגוונות לכול המשפחה לאורך ימי החג. מחיר למבוגר 80-150 ₪ ולילד 50-80 ₪.

 

  • ארוחות הערב מוצעות לאורחי כפר הנופש.
  • מידע נוסף והזמנות- כפר הנופש גונן - 04-6955220

www.nofgo.co.il

 

מסעדת הדגים | נמל עין גב, כנרת 

מסעדת הדגים הוותיקה בקיבוץ עין גב מציעה מבחר מנות של השף עוזי בן על שפת ימה של הכנרת היפה ומזמינה אתכם ליהנות ממגוון מנות כשרות בימי חג הפסח. בין מנות הפתיחה "סלט ים כנרת" וחציל עג'אמי קלוי בתימין, פלפל שחור גרוס ומלח ים, בליווי גבינה בולגרית ורוטב פלפלים. בין המנות העיקריות דגי מושט, פילה מושט, בורי, פורל פתוח מהגריל מתובל בעשבי תיבול, פורל מעושן, דניס שלם, פילה סלמון צלוי, מבחר קישים ועוד. כל מנות הדגים מוגשות בתוספת סלט כרוב, צ'יפס, רטבים נלווים וירקות אנטי פסטי. לילדים מוצעת מנה חדשה ועשירה באומגה 3- שניצל סלמון: נתח סלמון נורווגי מצופה בטיגון קל, במבינו סול- פילה דג סול בציפוי פריך, צ'יפס ועוד. לקינוח תוכלו ליהנות מסופלה שוקולד, עוגת גבינת פירורים עם קצפת, עוגת מוסקולד עם קצפת ועוד. מחיר ארוחה ממוצע למבוגר נע בין 80 ל- 95 ₪ ולילד 40 ₪.

 

  • למסעדה יש משגיח כשרות צמוד.
  • המסעדה פתוחה במהלך הפסח בכל ימות השבוע: ערב ליל הסדר- 12:00-14:00, שבת ושבתונים (7.3 , 13-14.4) 12:00- 22:00, ימי חול המועד- 11:30-22:00 ובימים שני ושלישי (9-10.4) המסעדה תהיה פתוחה עד 24:00.
  • מידע נוסף והזמנות- מסעדת הדגים בנמל עין גב- 04-6658136

www.eingev.co.il

 

מעדניית טעמי הבית | קיבוץ שער העמקים

מעדניית טעמי הבית שער העמקים מציעה גם בפסח אוכל ביתי כשר, טרי וללא חומרים משמרים, לקנייה לפי משקל. מנות עיקריות: צלי בקר ברוטב פטריות ובצלצלי שאלוט, לשון בקר ברוטב ירקות שורש, מוסקה חציל ובשר, כרוב ממולא בשר טלה וצנובר, סטייק פרגית ברוטב בצל ושזיפים, שוקיים עוף בגריל, עגל במילוי עוף ופירות יבשים, כרעיים עוף בתנור ברוטב BBQ, חזה עוף במילוי פטריות. דגים: גפילטע פיש מסורתי, פילה סלמון בתנור ברוטב לימון ועשבי תיבול, פילה אמנון בתנור על מצע ירק ולימונים. מנות צמחוניות: גלילות מנגולד במילוי בטטה, אורז וצנובר, ארטישוק ממולא תרד, בטטה, בצל ואגוזים, לביבות מצה וכרשה, פשטידת פטריות, עלי גפן ממולאים אורז ברוטב לימון ונענע. תוספות חמות: אורז מועשר בפירות יבשים, תפו"א ננסי אפוי בשמן זית ורוזמרין, פלחי תפו"א בתנור

תבשיל ירק חם: אפונה מוקפצת, גזר עם שזיפים "צימעס", ירקות קלויים בתנור- אנטיפסטי. סלטים: סלט סלק, חצילים על האש, פלפל קלוי על האש, סלט תפו"א, פרוסות חציל ברוטב ויניגרט, סלט וולדורף, כבד קצוץ, חזרת. 

 

מחירים: עגל במילוי עוף ופירות יבשים (19 ₪ ליחידה, נמכר במארז של 6 יחידות), צלי בקר ברוטב פטריות ובצלצלי שאלוט (15.5 ₪ ליחידה, נמכר במארז של 6), חזה עוף במילוי פטריות (19 ₪ ליחידה, נמכר במארז של 6), גלילות מנגולד במילוי בטטה, אורז וצנובר (מחיר 7 ₪ ליחידה, נמכר במארז של 6), ארטישוק ממולא תרד, בטטה, בצל ואגוזים (11 ₪ ליחידה, נמכר במארז של 6) ועוד.

 

  • ליושבים במקום מוצעות גם ארוחות עסקיות. 
  • שעות פתיחה: יום ה', 05.04- 08:30-19:00, יום ו' (ליל הסדר), 06.04- 08:00-13:00, (שבת, ראשון- סגור), יום ב', 09.04- 10:00-16:00, יום ג, 10.04- 10:00-16:00, יום ד, 11.04- 10:00-18:00, יום ה' (ערב חג), 12.04- 08:30-13:00, יום ו' (שביעי של פסח), 13.04- סגור
  • קיבוץ שער העמקים 04-9839877 http://www.teamei.co.il/

 

מעדניית שער העמקים (צילום: בועז לניר ) (צילום: בועז לניר )
מעדניית שער העמקים(צילום: בועז לניר )

 

יקב תשבי | בנימינה

המסעדה ממוקמת במרכז המבקרים של יקבי תשבי ולאחרונה התחדשה בשף חדש - גונטר בידרמן, מאסטר שף אוסטרי, בעל 25 שנות ניסיון ברחבי העולם, ומוביל מטבח מקומי העושה שימוש במיטב התוצרת האזורית והעונתית, תוך הקפדה על טכניקות ומשמעת אותם הביא עימו.

 

תפריט פסח מציע לכם פיצות ומאפים היוצאים היישר מתנור הלבנים העצום שבמרכז המטבח; גבינות מקומיות, ירקות בלאדי, דגה טרייה מהים התיכון, שמני זית משובחים וכמובן, יינות תשבי. 

 

מבחר ארוחות בוקר- שתי ביצים לבחירה, סלט ירקות קצוץ ומבחר מזטים (49-95 ש"ח); ארוחת בוקר עם סלמון מעושן ואומלט צרפתי (65 ש"ח); מבחר שקשוקות (49-55 ש"ח); בייגל אמריקאי מחיטה מלאה עם גבינת מוצרלה באפלו, פסטו ועגבנייה טרייה (32 ש"ח). פיצות מתנור לבנים: פיצה מרגריטה (38 ש"ח); פיצה לבנה (32 ש"ח); פיצה אנשובי (45 ש"ח); פיצה שומר (42 ש"ח); פיצה תרד (42 ש"ח). ארוחות צהריים: פילה טונה אדומה (110 ש"ח); ריזוטו פטריות (80 ש"ח); פילה דניס (95 ש"ח), פסטות שונות במבחר רטבים (44-49 ש"ח). מתוקים: שטרודל תפוחי עץ אוסטרי; כדורי גבינה חמים ברוטב פירות יער (36 ש"ח); סופלה שוקולד וולרונה (36 ש"ח); מבחר פרלינים מתוצרת ולרונה (4.5 ש"ח ליחידה) ועוד.

 

  • מסעדת תישבי פתוחה מדי יום משעה 8:00-17:00 למעט יום שבת
  • תשבי, אזור התעשייה הצפוני של בנימינה, על כביש 652, טל': 04-6380434

 

כשר לפסח בתשבי (צילום: גולן תשבי) (צילום: גולן תשבי)
כשר לפסח בתשבי(צילום: גולן תשבי)

 

מסעדת "טאסוס" | הוד השרון

מסעדת גריל ישראלי כשרה (בהשגחת רבנות הוד השרון) בהוד השרון. מציעה בשרים על הגריל, תוספות חמות וסלטים משודרגים, למשל סלט ארטישוק ירושלמי עם לבבות דקלים, רצועות פלפלים ועלים ירוקים בתחמיץ, סלט טאבולה עם רימונים וקשיו קלויים, מנת חומוס טאסוס עם זיתי טאסוס, עגבניות צלויות ובצל מטוגן, ועוד.

 

  • שעות פתיחה: א'-ה' 12:00-01:00. ו' 12:00-16:00. מוצאי שבת 20:00-01:00
  • כתובת: ז'בוטינסקי 2, הוד השרון (צמוד לספורטן), 09-9558000

 

 

משק ברזילי | מושב ירקונה

"משק ברזילי" היא מסעדה צמחונית-אורגנית המתמחה בבישול בריא ומלא. המסעדה ממוקמת במשק חקלאי במושב ירקונה הסמוך להוד השרון. המסעדה מושתת על ירקות ופירות אורגניים הגדלים בשדה ובמטע הסמוכים למסעדה. כמו כן, קיים דגש על הטריות והעונתיות. התפריט של 'משק ברזילי' מתחלף על פי עונות השנה, וכל מנה בו מוקפדת ומצטיינת בטעם משובח ובערך תזונתי מקסימאלי. על אף היותו מטבח צמחוני, מצטיין המטבח של "משק ברזילי" בגיוון ובמקוריות, הודות לשימוש ייחודי במגוון רחב של קטניות, דגנים ותחליפי חלבון מהצומח.

 

 

משק ברזילי (צילום: דניאל לילה ) (צילום: דניאל לילה )
משק ברזילי(צילום: דניאל לילה )

 

טחון | סניף כפר סבא

המקום מציע קציצות בשר ב- 6 טעמים: ארגנטינאי, ישראלי, טורקי, מקסיקני, תאילנדי, ואמריקאי (קציצת המבורגר). על הטעם השביעי הלקוח יכול להחליט על ידי מיקס אישי של סוגי בשרים: עגל, פילה עוף, כבש, בקר, ואנטריקוט. רוטב טחינה בטעמים מלווה את הקציצות: טחינה ירוקה, טחינה אריסה, טחינה עמבה, טחינה צ'ימיצ'ורי וכמובן הרטבים המוכרים הרגילים. בחול המועד פסח יוגשו הקציצות בלחמניות כשרות לפסח.  

 

  • שעות פתיחה: א'-ד' 11:00 עד 03:00, ה' 11:00 עד 06:00, ו' סגור, שבת ממוצ"ש עד 06:00
  • טחון, ויצמן 43 כפר סבא

 

פיאנו פיאנו | כפר סבא

במסעדת פיאנו פיאנו החליטו לדאוג גם לאוכלי כשר במהלך הפסח, מי שיחפוץ יוכל לקבל את כל הפיצות במסעדה מקמח תפוחי אדמה (החל מ-34 שקל לפיצה אישית). מנות נוספות שתהיינה כשרות הן ניוקי כמהין (48 שקל), ניוקי קוואטרו פרומז'י (44 שקל), רביולי גבינות ורביולי בטטה (48 שקל) ברטבים שונים. כמו כן יוגש במקום לחם כשר לפסח (מקלות לחם) ולחם שום (18 שקל). במסעדה מבטיחים גם מנות ספיישל כשרות לפסח מדי יום.

 

  • פיאנו פיאנו. וייצמן 207, מתחם G CENTER כפר סבא. 09-7688778

 

מיט אנד ווין | הרצליה פיתוח

לכבוד הפסח יוצאת מסעדת הבשרים האיכותית הכשרה מיט אנד ווין בתפריט מיוחד לכל אורך ימי החג. בתפריט ניתן למצוא טרטר טונה אדומה טרייה (52 שקל), סביצ'ה סלמון (52 שקל), סירלוין 300 גרם (115 שקל) ו-500 גרם (185 שקל), פריים ריב 500 גרם (190 שקל) וצלע עגל חלב (175 שקל).

 

  • מיט אנד ויין, אריה שנקר 16, הרצליה פיתוח. 09-9567006

 

אתניקה | הרצליה פיתוח

המסעדה מציעה את תפריט המסעדה הרגיל אך בגרסה כשרה (לאוכלי קטניות), המקום עבר הכשרה מלאה. בין המנות ניתן למצוא מנת המבורגר עם לחמניה כשרה, עם תוספות כגון: אורז, תפוחי אדמה, צ'יפס, סלט. פילה סלמון עם עשבי תיבול מוגש עם פירה פלפלים. אוסובוקו טלה וירקות שורש בבישול איטי על מצע פירה

טרטר סלמון על אבוקדו. פיצ'וגה עוף- חזה עוף עם רצועות תפוחי אדמה בגריל. שניצל בציפוי פירורי מצה, סלטים ועוד. במקביל החל מיום חמישי מציע המקום אוכל מוכן לחג על פי המסורת היהודית הכולל סלטים ופיתות כשרות באפייה ביתית. 

 

  • מסעדת אתניקה רח' שנקר 7 הרצליה פיתוח. טל: 09-9511177  

 

מהמנות של אתניקה (צילום: אסף רונן ) (צילום: אסף רונן )
מהמנות של אתניקה(צילום: אסף רונן )

 

אונו | תל אביב 

מסעדת אונו תגיש את כל מנות הפסטה מהתפריט הקבוע, אך הפסטות יוחלפו בפנה או פטוצ'יני ללא חמץ מקמח תירס או קמח תפוחי אדמה. במנות הפסטה ניתן למצוא בין היתר את פסטת הפוגני (עם פטריות פורצ'יני, פורטובלו, כמהין שמפיניון, קונפי שרי ופיקורינו - 66 ש"ח) ואת הפסטה הירוקה (עם פסטו בזיליקום, ארוגולה, אפונה, שעועית ירוקה רחבה, פלפל קלוי, פטה ואגוזי מלך - 64 ש"ח). לצד הפסטות יוצעו מנות ברוסקטה מקמח סויה וקמח תפו"א: ברוסקטת באז' עם עגבניות, בייבי מוצרלה, זיתי קלמטה ופסטו (36 ש"ח) וברוסקטת איזבלה עם דנה בלו, אגס ואנדיב מקורמלים ובלסמי מיושן (38 ש"ח). בנוסף, יוגשו מנות ספיישל לכבוד החג, ביניהן גפילטע פיש סיציליאני (74 ש"ח) פלטת דגים מלוחים המשתנים מדי יום (62 ש"ח); טונה צרובה עם סילאן, לימון, שקדים קלויים ועלי מיקרו בזיליקום (58 ש"ח)

וקרפצ'יו דג ים עם פסטו טרגון וזיתי קלמטה (54 ש"ח).

 

  • שעות הפעילות: ימי א-ה מ-11:30 עד לקוח אחרון ובימי שבת מצאת השבת ועד לקוח אחרון
  • אונו, ויצמן 2, תל אביב. 057-9443877

 

טרנטינו | תל אביב

המסעדה הממוקמת בקניון עזריאלי תהיה פתוחה במהלך חוה"מ ותציע מגוון מנות הכוללות פסטות, סלטים ודגים כולן כשרות לפסח. בטרנטינו תפריט איטלקי חלבי וכשר הכולל דגים. במהלך הפסח יוגשו בטרנטינו מגוון מנות וביניהן סלטים: סלט קיסר (51 ש"ח) סלט אגסים עם דנא בלו (55 ש"ח) סלט בריאות (53 ש"ח) פיצות: פיצה ביאנקה זוקיני, פרוסות זוקיני וגבינת מוצרלה מעושנת (53 ש"ח) פיצה בטטה- רוטב עגבניות טרי, פרוסות בטטה וקוביות גבינת עיזים (53 ש"ח) , פיצה סביח - פיצה סביח עגבניות, חציל, בצל, מלפפון, ביצה קשה, טחינה ופטרוזליה (53 ש"ח) פיצה סיציליאנה פיקנטית - טונה, אנשובי, רוטב עגבניות טרי, גבינת מוצרלה, צ'ילי, זיתים שחורים וצלפים (59 ש"ח), וכן ספגטי נפוליטנה (43 ש"ח) , פנה ארביאטה (45 ש"ח) , פטוצ'יני אלפרדו (53 ש"ח) מאפלדיני ארטישוק (55 ש"ח) פילה סלמון טרי (79 ש"ח) דג ברוטב אדום (79 ש"ח) ועוד.

 

  • שעות הפתיחה: א'-ה': 12:00 - אחרון הלקוחות. ו': 11:30- שעה לפני כניסת שבת. ש': שעה לאחר צאת השבת עד אחרון הלקוחות
  • טרטוריה טרנטינו עזריאלי, קומה שנייה 03-6093877

 

הפיצה הכשרה לפסח של טרנטינו (צילום: מייקל גולדסטין ) (צילום: מייקל גולדסטין )
הפיצה הכשרה לפסח של טרנטינו(צילום: מייקל גולדסטין )

 

באגסי ביסטרו בר | תל אביב

מטבח הבאגסי ביסטרו בר, בניצוחה של השפית חיה שיחור, מכשיר את עצמו מהחמץ עם תפריט ספיישלים מיוחד שיוגש לכל אורך החג, עם ארוחות בוקר מסורתיות, מנות צהריים כשרות, וקינוחים מסורתיים עם טוויסט. בנוסף, מבחר קוקטיילי אביביים ויין במחירי בירה. ארוחת בוקר: ארוחת בוקר תורכית - בורמליקוס, פשטידת תרד פטה ופרמז'אן ביצים חומות וסלט ירקות קצוץ- 49 ש"ח. בראנץ חלבי - 3 ביצים מקושקשת עם בצל מקורמל עשבי תיבול ובשר טלה קצוץ , סלט ירקות לימוני, טחינה ואצבעות בטטה פריכות- 54 ש"ח. באגסי בראנץ'- ביצי עין, על נתח אנטריקוט מיושן, אצבעות בטטה, אנטיפסטי, טחינה, סלט ירוק, מצות מיץ/קפה - 54 ש"ח. 

 

ספיישלים: מרק עם עוף אמיתי של סבתא חנה עם קניידעלך- 42 ש"ח, מרק פול ירוק נדיר עם מנצ'יס פול קריספי מעל- 44 ש"ח, סביצ'ה דג ים בשמן זית וליים עם נגיעות של סודנייה ונבטי חמנייה- 42 ש"ח, כדורי "פרסה" וטלה במחבט לוהט על טחינה אתיופית עם סלט עגבניות ופלפלים חריפים - 39 ש"ח, פטה כבד וכבד אווז לצד קונפיטורת שזיפים שחורים ובצל סגול - 49 ש"ח, חצילוני שוק ממולאים בבשר טלה וצנובר על מצע טחינה לימונית - 48 ש"ח, סופריטו של שוק טלה ולחי עגל - לדינו בשאלוט ופורט על פריטטה של תפוחי אדמה - 74 ש"ח, פילה דג ים מרוקאי עם פלפלים חריפים כוסברה ושום - 74 ש"ח, סלט נתחי עוף גריל ואטריות אורז עם כרוב סגול בצל סגול ג'וליין גזר שמנים בוטנים ואגוזים מקורמלים בויניגרט לימון סילאן וצ'ילי - 49 ש"ח, "פיירקס זוגי של בשרים וירקות על הגריל " אנטריקוט 350 גרם שיפודי פרגית, קבבוני טלה וכנפי עוף עגבניות צלויות בצלצלים צלויים זוקיני והמון צ'יפס כפרי - 199 ש"ח, מנה צמחונית - לביבות תרד תורכיות מעל סלט חם של עלי תרד, גזר פטריות זוקיני ואגוזים עם שומשום - 54 ש"ח.

 

  • בערב החג הראשון הבאגסי יהיה סגור
  • באגסי- ביסטרו בר- פלורנטין 26 03-6813138

 

בראנץ' כשר לפסח בבאגסי (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
בראנץ' כשר לפסח בבאגסי(צילום: דניאל לילה)

 

בוטיק סנטרל | תל אביב

רשת חנויות הקונדיטוריה, בוטיק סנטרל, מציעה לקראת חג הפסח תפריט כשר ובו היצע רחב של מוצרים כגון: מאפים, כריכים, עוגות מוס, עוגות גבינה, עוגות פאי, לינדזר וכן עוגות בחושות, עוגיות ומגוון פטיפורים. כל המוצרים הינם על בסיס קמחים כשרים לפסח (לאוכלי קטניות). תוכלו לטעום מאפים במגוון טעמים: מיני פאדג' (33 ש"ח), בראוניס (33 ש"ח) ,עוגיות קינמון (26 ש"ח) , עוגיות מקרון (34 ש"ח) ועוד. מבחר עוגות בחושות: גזר, שוקולד, תפוז (38 ש"ח), עוגות פס: פאי תפוחי עץ (55 ש"ח), פאי אגס ומייפל (55 ש"ח), אופרה- שכבת קרם קפה ושוקולד מריר (55 ש"ח), גבינת פירורים (48 ש"ח), גבינת פירורים ושוקולד (48 ש"ח) ועוד. לינדזר: לינדזר תות (48 ש"ח), לינדזר תמרים ושקדים (48 ש"ח). עוגות: מוס שוקולד חלב ואגוזים על תחתית מרנג אגוזים (24/148 ש"ח), מוס קוקוס ממולא אגוזים מצופה בשוקולד לבן (24/148 ש"ח), הלנה- שוקולד מריר וקרמל במילוי קרם ברולה וניל (24/148 ש"ח), מוס שוקולד מריר בציפוי קוצי שוקולד וקקאו (24/96/124 ש"ח) ועוד מגוון עוגות. בנוסף יש גם תפריט עוגות פרווה.

 

  • דיל קפה ומאפה של הרשת ממשיך גם במהלך הפסח במחירים הנוחים והמוכרים: 17-20 ש"ח, עם מבחר מאפי בוקר, כריכי בוטיק איכותיים ומיני מתוקים מיוחדים, לצד כוס הקפה.
  • שעות וימי פתיחה בסניפים: בערבי החג 07:00-13:00, חול המועד 07:00-19:00 בכל הסניפים תוכלו למצוא עוגות ומוצרים כשרים לפסח. בערב החג ובמהלך חול המועד פסח יהיו כשרים ופתוחים הסניפים הבאים: ז'בוטינסקי 120 פינת כיכר המדינה, פרישמן 90 פינת כיכר מסריק, דיזינגוף 171, שנקין 53 ובן יהודה 80. שאר הסניפים סגורים בחול המועד אך פתוחים בערב החג.

 

לה סנטרל (צילום: חגית גורן ) (צילום: חגית גורן )
לה סנטרל(צילום: חגית גורן )

 

קפה קפה טשרניחובסקידס | תל אביב

במסעדה מגישים במהלך הפסח תפריט כשר. בין המנות שתוגשנה יהיו פיצה כשרה אפויה על לבנים, כריכים בלחמנייה לפסח בהם כריך טונה איטלקי וכריך סלמון מעושן, דג דניס שלם ועוד. הג'ימבורי לילדים מציע פעילויות מיוחדות לילדים.

 

  • שעות פתיחה: א'-ה': 7:00- 24:00, שישי: 7:00 - 17:00, שבת:8:00 - 24:00
  • קפה קפה טשרניחובסקידס, רח' טשרניחובסקי 31 , תל אביב, טלפון: 03-6206637

 

אוכל כשר לפסח ומשחקים לילדים, קפה קפה טשרניחובסקידס (צילום: דרור כץ) (צילום: דרור כץ)
אוכל כשר לפסח ומשחקים לילדים, קפה קפה טשרניחובסקידס(צילום: דרור כץ)
 

 

להבות | א.ת. ראשון לציון

מסעדת בשרים המציעה, בין היתר, שיפודים של שקדי עגל, אנטריקוט, פילה בקר, נתח קצבים, סטייק פרגית בציפוי קייג'ון, מיקס בשרים. במהלך חול המועד תוגשנה מצות לצד המנות במקום פיתות.

 

  • שעות פתיחה: ימים ושעות: א-ה 12:00 - חצות
  • להבות - מסעדת בשרים, רח' לישנסקי 20 א.ת ראשל"צ, טל': 03-9565757

 

אידי במרינה | אשדוד

המסעדה כשרה לפסח ותגיש, בין היתר, צלחת מעושנים, מטיאס בשמן ובצל, פטריות ממולאות, פלטת גדי ים, סיבס, ברבוניה.

 

  • ימים ושעות: א-ש 08:30 - 01:00 ימי ו 08:30 - שעתיים לפני כניסת השבת
  • מסעדת הדגים הכשרה של אידי רח': המרינה, אשדוד טל': 08-8662290

 

לונה | אשקלון

מסעדת השף "לונה" בעיר העתיקה באשקלון מציעה ספיישלים מיוחדים לחג, כמו למשל דג ים על תבשיל פול ירוק ולימון כבוש (89 ש"ח) ומנת קינוח של סופלה שוקולד כשר לפסח (28 ש"ח).

 

  • פסח במסעדת 'לונה' בין התאריכים 8-12/4 (לא יוגשו מנות שהן חמץ)
  • ככר החאן 1, אשקלון. טלפון להזמנות : 08-6722220

ראנץ' האוס רויאל ביץ' | אילת

המסעדה מתמחה בהגשת בשר באיכות גבוהה ביותר ולפי משקל. המקום יהיה פתוח בחול המועד פסח וגם בחג השני של פסח (12.4), ויוגש תפריט כשר לחג - הלחם שיוגש או מנות שמוגשות עם לחם יהיו עם לחם כשר לפסח. בין המנות תוכלו למצוא מבחר בשרים, סלטים וקינוחים.

 

  • שעות פעילות: א'-ה' 19:00 עד לקוח אחרון, שבת 20:30 עד לקוח אחרון
  • ראנץ' האוס רויאל ביץ', בטיילת רויאל ביץ', אילת, 08-6368989

http://www.ranchhouse.co.il/menu.aspx?pid=6128

 

וונגס גריל | אילת

מסעדה פאן-אסיאתית המשלבת מאכלים מהמזרח הרחוק, בטכניקה וטעמים מערביים. המסעדה תהיה פתוחה בחול המועד פסח וגם בחג השני של פסח (12.4), ותגיש תפריט כשר לחג (מנת הגיוזה לא תוגש). בין המנות תמצאו מרקים, בשרים, מוקפץ בנוסח אסייתי ועוד.

 

  • שעות פעילות: א'-ה' 19:00 עד לקוח אחרון, שבת 20:30 עד לקוח אחרון
  • וונגס גריל, טיילת רויאל ביץ', אילת, 08-6368989

http://www.wangsgrill.co.il/menu.aspx?pid=5572

 

וונגס גריל, אילת ()
וונגס גריל, אילת

 

מרינה גריל | אילת

מסעדת בשרים איכותית העושה שימוש בחומרי גלם הנבחרים בקפידה, תוך מתן דגש על בחירת בשרים איכותיים המתאימים לטעם הישראלי. בין המנות המומלצות: סלט אנדיב וטונה אדומה: טונה אדומה, פלפלים, אנדיב, ויניגרט, שמן זית, מיץ לימון וג'ינג'ר; המבורגר 250 גרם: המבורגר מבשר אנטרקוט משובח הנטחן במקום המוגש בליווי תפודים מטוגנים ופריכים, ועוד.  המסעדה מציעה תפריט כשר לפסח, שיהיה מבוסס על התפריט הרגיל עם 2 שינויים: השניצל יהיה בציפוי קמח מצה, וההמבורגר יוגש המבורגר בלחמנייה כשרה. 

 

  • שעות פעילות: א'-ה' 19:00 עד לקוח אחרון, שבת מוצאי שבת עד לקוח אחרון
  • מרינה גריל, טיילת המלך שלמה, אילת, 08-6363439

 http://www.marinagrill.co.il/

 

רשתות

רשת ארומה ישראל - מציגה תפריט מגוון וייחודי לפסח עם מגוון רחב של מאפים וכריכים מיוחדים לפסח ב-114 מסניפיה ברחבי הארץ. התפריט כולל: בורקס גבינה ותפוחי אדמה, מאפה ריקוטה, מאפה וניל ומאפה שוקולד. בנוסף תציע הרשת בראוניז ועוגת גבינה פירורים. בנוסף, ימשיכו להגיש את הסלטים הטריים, המשקאות החמים והכריכים, אשר יוכנו מלחמניית פסח. הגלידה כשרה גם היא לפסח.

 

  • הכשר מטעם הרבנות יבנה.

 

כשר לפסח בארומה ישראל (צילום: דודי מוסקוביץ) (צילום: דודי מוסקוביץ)
כשר לפסח בארומה ישראל(צילום: דודי מוסקוביץ)

 

רשת קפנטו - מציעה ב-15 סניפיה מנות ולחמניות כשרות לפסח (לאוכלי קטניות), ומשיקה לקראת החג גם שלוש מנות שקשוקה מקוריות: שקשוקה בלקנית, שקשוקה בולונז, ושקשוקה טריפולי.

 

סניף פתח תקווה של הרשת יציע כשרות מיוחדת לפסח (ללא חשש לאוכלי קטניות). בתפריט ארוחות הבוקר עשירות (רמת גנית- אומלט עם גבינה עיראק מלוחה, סלטים וממרחים 59 ש"ח, תורכית- בורקסון ותוספות מפתיעות 39 ש"ח ועוד), סלטים (ברצלונה- עם נתחי עוף 48 ש"ח, וואקיקי- עם נתחי טונה ולבבות לימון 44 ש"ח ועוד). כריכים וכריכים חמים (בגדדי- עם ביצה קשה וחציל 34 ש"ח, אמריקאי- רוסטביף עם בזיליקום לימוני 46 ש"ח ועוד) ובמיוחד לפסח רביולי/ ניוקי- במבחר רטבים (אלפרדו- 44 ש"ח, רוזה- 39 ש"ח, עגבניות ושמן זית- 39/ 49 ש"ח, בולונז- 49 ש"ח).

 

  • קפנטו, סניף פ"ת - רחוב הסיבים 18, קריית מטלון, 03-9233131.
  • שעות פתיחה: בימי חוה"מ פסח (8-12 לאפריל) בין השעות 07:30-00:00, וביום שישי 13.4 בין השעות 07:30-13:00

 

שקשוקה לפסח בקפנטו (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
שקשוקה לפסח בקפנטו(צילום: בועז לביא)

 

  • מכירים מסעדות נוספות שמציעות תפריט כשר לפסח? טקבקו!

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דודי מוסקוביץ
עוגת גבינה בארומה ישראל
צילום: דודי מוסקוביץ
צילום: דודי מוסקוביץ
בראוניז בארומה ישראל
צילום: דודי מוסקוביץ
מומלצים