שתף קטע נבחר

לורנס בצלחת: סלט אוליבייה רוסי

הסלט הרוסי המוכר בגרסתו המושקעת והיפהפה קרוי סלט אוליבייה. בתפריט: שפע נקניקים, קוויאר, תפוח אדמה, אפונה,גזר, ביצים, וכמובן - מיונז איכותי. נסטרובייה כבר אמרנו?

 

 

עוד בערוץ האוכל:

גן בוואריה: הכל על מוסד הביר גארדן

לונדון קולינג: פיש אנד צ'יפס: המדריך

קוסנם, קיץ: מתכוני קיץ הונגריים

 

סלט אוליבייה

המרכיבים (לסועד אחד):

1 תפוח אדמה גדול מבושל, קלוף וחתוך לקוביות

1 ביצה קשה אחת, חתוכה לקוביות

1/2 גזר מבושל, חתוך לקוביות

1 כף גדושה אפונה ירוקה

1/2 מלפפון ירוק כבוש, חתוך לקוביות

1/4 בצל ירוק חתוך לקוביות

מבחר נקניקים ובשרים כבושים חתוכים לקוביות: לשון, פסטרמה, מורטדלה ועוד, לפי הטעם ובנדיבות

2 כפות מיונז

פלפל שחור

מלח

1 כף קוויאר אדום

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחדיו למעט הקוויאר. מגישים בכוס מרטיני. מעטרים בקוויאר אדום.

 

  • המתכון בחסות המסעדה הרוסית קאבאצ'וק. הצפירה 10 תל אביב

 


 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: רותם פלדנר
סלט אוליבייה
צילום: רותם פלדנר
מומלצים