ירוק עולה: קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת
קציצות ירק חגיגיות לשבועות, שמקבלות טוויסט בזכות גבינה בולגרית מלוחה ומעודנת. תענוג לעיניים ולחך
טיפ: כדאי לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד). בנוסף,
להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.
המרכיבים:
500 גרם עלי תרד טריים, שטופים,מיובשים וקצוצים גס.
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל , מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
- מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים . מגישים חם/קר.
פורסם לראשונה 13/05/2012 18:44
הבולגרית עושה את כל ההבדל. קציצות תרד
צילום: ירון ברנר
מומלצים