שתף קטע נבחר

אפרת דור - בקרוב אשתו של דיקפריו?

השחקנית אפרת דור מועמדת לתפקיד אשתו של ליאונרדו דיקפריו בסרט חדש של מרטין סקורסזה. מחזיקים אצבעות, ותמסרי לו ד"ש מבר

תחזיקו אצבעות לשחקנית אפרת דור ("עספור", "אחת אפס אפס") שנמצאת בשלבים מתקדמים לתפקיד בסרט חדש בכיכובו של ליאונרדו דיקפריו, אותו יביים מרטין סקורסזה.

 

הסרט, "The Wolf of Wall Street", מבוסס על ספרו האוטוביוגרפי של ג'ורדן בלפורט, ברוקר מצליח בוול סטריט שעסק במסחר בניירות ערך, הנפקות ועסקים נוספים תוך כדי הלבנת הון, הונאות והעלמות מס, וסיגל לעצמו אורח חיים שכלל התמכרויות לסמים, סקס ומסיבות. בלפורט ריצה 20 חודשים בכלא לאחר שסירב לשתף פעולה עם סוכני ה-FBI במסגרת חקירתם אחר השחיתות בוול סטריט.

 

צילום: ענת מוסברג
בקרוב אשתו של? אפרת דור (צילום: ענת מוסברג)

 

התפקיד אליו נבחנה דור הוא של נאדין בלפורט, אשתו של ג'ורדן, שאותו יגלם דיקפריו. לאחרונה לוהק לסרט גם השחקן ג'ונה היל, שהיה מועמד לאוסקר על משחקו בסרט "מאניבול". צילומי הסרט, שמעוררים עניין רב בשל שיתוף הפעולה הנוסף בין סקורסזה לדיקפריו (שעבדו יחד בסרטים כמו "שאטר איילנד" ו"השתולים"), צפויים להתחיל באוגוסט.

 

מסוכנות ADD המייצגת את דור, סירבו להגיב לידיעה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מועמדת. אפרת דור
מועמדת. אפרת דור
צילום: ענת מוסברג
מומלצים