שתף קטע נבחר

רולאן גארוס: רם וארליך הודחו, מתרחקים מלונדון

הצמד הישראלי הפסיד 7:6 (4), 6:3 למארק נואלס וחאבייר מאליס בסיבוב השני. הסיכוי להעפיל למשחקים האולימפים קטן

הפסד כואב. אנדי רם ויוני ארליך הודחו הערב (ו') בסיבוב השני של הרולאן גארוס, אחרי הפסד 7:6 (4), 6:3 למארק נואלס מהבהאמאס וחאבייר מאליס הבלגי.

 

  • יורו 2012 - הנבחרות, הכוכבים, האיצטדיונים, התמונות

 

ההפסד מסבך את המצב של אנדיוני בתמונת העפלה למשחקים האולימפים בלונדון. כדי שהצמד הישראלי יעפיל בפעם השלישית לאולימפיאדה, עליו לקוות שגם הצמדים המדורגים סביבם בדירוג יפסידו ביממה הקרובה.

 

צילום: אורן אהרוני
לונדון כבר לא כל כך מחכה להם. אנדיוני (צילום: אורן אהרוני)

ב-11 ביוני, מיד בתום הרולאן גארוס, תפורסם הרשימה של 24 הצמדים הראשונים שיכנסו לטורניר. במידה והם לא יהיו שם, הם יצטרכו לקוות שאחד משמונת

הכרטיסים שמוענקים על ידי ה-ITF (איגוד הטניס העולמי) יינתן להם.

 

לכל אורך המערכה הראשונה, המשחקונים היו צמודים, אבל אף אחד לא הצליח לשבור את חבטות ההגשה. במצב של 6:6 ההכרעה במשחקון זה עברה לשובר שוויון, אותו רם וארליך הפסידו 7:4.

 

במערכה השנייה, המומנטום של נואלס ומאליס נמשך, לאחר ששברו כבר במשחקון השני ועלו ל-0:2. היתרון השביר נמשך לאורך כל המשחקונים הבאים, עד לסיום המערכה שהסתיימה בניצחון של הצמד היריב 3:6.

 

צילום: AP
ניצחון ראשון בפריז 2012. סלע (צילום: AP)

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

נציג ישראלי אחר, דודי סלע, השיג ניצחון ראשון ברולאן גארוס 2012, בטורניר הזוגות. סלע ופליפו וולנדרי האיטלקי גברו על ג'ון פרוטרו האמריקאי ורייבן קלאסן הדרום אפריקאי 3:6, 6:7.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רם וארליך
רם וארליך
צילום: יובל חן
מומלצים