שתף קטע נבחר

ביזנס, לא פלז'ר: אסתי גינזבורג ועדי קייזמן טסים

הנשואים הטריים אסתי גינזבורג ועדי קייזמן אמנם עושים את דרכם לאירופה - אבל רק לצרכי עבודה. רגע לפני, המדור פגש אותם באירוע התרמה. נו, ומה עם ירח הדבש?

טסים, לא לירח דבש: אסתי גינזבורג התעופפה לפנות בוקר לאירופה, לטובת מספר פגישות עבודה. במקביל, בעלה הטרי עדי קייזמן טס ליעד אחר ביבשת, גם עם פגישות עבודה משלו. אחרי שתסיים את עיסוקיה, תצטרף הדוגמנית אל בעלה בברלין, ובהמשך השניים אמורים לחזור ארצה עד סוף השבוע. אל תדאגו, לא מדובר בירח הדבש שלהם, אליו הם צפויים לצאת במהלך אוגוסט, כלומר ממש עוד מעט.

 

צילום: אבשלום שושני
רגע לפני שטסו. אסתי גינזבורג ועדי קייזמן (צילום: אבשלום שושני)

 

בינתיים, עוד לפני שטסו כל אחד לענייניו, גינזבורג וקייזמן הגיעו לאירוע ההתרמה של ידידי תל השומר למען נפגעי כוויות. במסגרת הערב נאספו כשני מיליון שקלים, כשכל באי האירוע תרמו בכך שקנו שולחנות. המחירים נעו בין 25 אלף שקלים ועד ל-200 אלף. וכמה שילם הזוג המלכותי? תצטרכו לפנטז.

 

צילום: אבשלום שושני
עוד מבט על הטבעת הנוצצת (צילום: אבשלום שושני)

 

(צילום: אבשלום שושני)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
זוג מלכותי. אסתי גינזבורג ועדי קייזמן
זוג מלכותי. אסתי גינזבורג ועדי קייזמן
צילום: אבשלום שושני
מומלצים