שתף קטע נבחר

משקיף שום: מורטן בוחן את מסעדות ישראל

מורטן ברטלסן נתבקש להמליץ על כל מה שטעים בארץ, במסגרת מדריך טיולים סקנדינבי שהוא כותב על ישראל. רגע לפני שהוא משיק אצלנו טור שבועי עם המסקנות, יצאנו ללוות איתו בסיבוב מסעדות ביפו. התוצאות - לפניכם

מורטן הוא צלם, עיתונאי ( שכותב גם עבורנו בערוץ האוכל) ודוגמן דני שמתגורר בישראל. לאחרונה נוצר שיתוף פעולה בינו ובין הוצאה לאור סקנדינבית, שעבורה הוא מבקר מסעדות ברחבי הארץ ובודק אילו מהן יקלעו לטעמו של הסועד האירופי.

 

 

איזה חומוס לא מצדיק את המחמאות ואיזה אוכל-רחוב חסר בישראל במיוחד? את כל המסקנות והטיולים יפרסם מורטן במסגרת טור שבועי שיעלה ב-ynet, החל מהשבוע הבא.

 

עוד בערוץ האוכל:

שייטל 13: חושפים את המתכון לקבב חינאווי
שניצל ישראלי מושלם: מתכונים וטיפים
אוקטוברפסט פלסטיני: מורטן כותב על פסטיבל בירה בטייבה

 

שנייה לפני שהוא מתחיל, הצטרפנו אליו לסיור מסעדות ביפו, שכלל ביקור מתבקש באבו חסאן, פתיחת שולחן ערבי-מסורתי במסעדת קדם 60 והבלחה לנמל יפו, אל מסעדת יונה המדוברת.

 

היכן ובאילו מסעדות הייתם מציעים למורטן לבקר? כתבו לנו!

 

מורטן התמוגג ממנה. מנת הסבבה 5 במסעדת יונה (צילום: חגי דקל) (צילום: חגי דקל)
מורטן התמוגג ממנה. מנת הסבבה 5 במסעדת יונה(צילום: חגי דקל)

 


 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דני, אוהב דגים? מורטן ברטלסן
צילום: שי יחזקאל
מומלצים