שתף קטע נבחר

נשים: העתודה הפסידה להונגריה

קאמבק ברבע האחרון ו-25 נקודות של בר גילינסקי לא הספיקו, ההונגריות חגגו ניצחון 64:70 בפתיחת אליפות אירופה דרג ב'

נבחרת העתודה לנשים פתחה הערב (ה') את הופעותיה באליפות אירופה דרג ב' בצ'כיה בהפסד, 70:64 דרמטי להונגריה.

 

עוד ידיעות ב-ynet ספורט:

 

הכחולות-לבנות כבר פיגרו בפער דו-ספרתי (29:16), אבל חזרו בקאמבק מופלא עד ליתרון 49:52, שש דקות לבאזר. מכאן התפתח משחק צמוד עד לסיום.

 

צילום: אלי שטרן IT SPORTS
אביגיל כהן. קלעה 10 עבור הנבחרת המפסידה (צילום: אלי שטרן IT SPORTS)

 

ההונגריות לחצו על הדוושה, הפכו ל-58:65, 55 שניות לסיום, והיה נראה שהמשחק גמור. בר גילינסקי ואביגיל כהן צימקו למינוס שלוש בלבד (65:62), אבל היריבה שממול סגרה עניין מקו העונשין וניפצה את החלומות על מהפך כחול-לבן נוסף.

 

קלעו לישראל: בר גילינסקי 25, אביגיל כהן 10, טיאה למברגר 7, מאי דיין 6, ענבל לב רון ושני פרידמן 5 כ"א, אוריאן אמסלם 4, נוף קדם 2. מחר (19:00) תפגוש הנבחרת את צ'כיה ובשבת (14:30) תתמודד מול בולגריה.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עדני דגן
עדני דגן
צילום: אורן אהרוני
מומלצים