שתף קטע נבחר

אל תפציצו באיראן, נטע גרטי בהריון

בקרוב היא צפויה ללדת את הצאצא השני שלה ושל בעלה המוזיקאי פיטר רוט, ובינתיים נטע גרטי ממשיכה לשחק ולדגמן ("המידה משתנה כל יום"), מנסה להבין אם ההריון השני קל יותר, ויש לה רק בקשה קטנה מהמנהיגים

 

כשהיא בחודש החמישי להריונה, מה שמטריד את נטע גרטי בימים אלו זו פחות השאלה כיצד תיראה עליה קולקציית הבגדים החדשה שהיא מדגמנת לאופנת קאלה, אלא יותר האיום האיראני. במסר נרגש למנהיגים שמחליטים האם להפציץ או להפציץ, היא מבקשת שיקחו בחשבון שכאישה עם הורמונים, חרדות ודאגות לצאצאים - הדיבורים האלו לא ממש עושים לה טוב.

 

לסניף הרשת, שממוקם בדיזנגוף בתל אביב, היא התייצבה יום לפני הצילומים כדי לבחור את המידות המתאימות ולבחון את הפריטים החדשים שהגיעו למדפים. בקרוב היא תיכנס לצילומי העונה הרביעית ואולי גם האחרונה של "הבורר" בתפקיד קוקי, כשעדיין לא ידוע האם ההריון ישולב בסדרה, וממשיכה כרגיל לשחק בהצגות בתיאטרון. בינואר היא צפויה ללדת את הצאצא השני שלה ושל בעלה המוזיקאי פיטר רוט, אח קטן להלנה בת החמש. היא מודה שבפעם השנייה זה לא תמיד קל יותר, דווקא בגלל העובדה שהיא יודעת בדיוק מה משמעות המסע המחודש שנכנסה אליו, אך מתנחמת בהתרגשות ובידיעה איזו אהבה גדולה מחכה בסוף התהליך.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גרטי. קוקי בהריון
גרטי. קוקי בהריון
צילום: דודי חסון
מומלצים