שתף קטע נבחר

שימי הרובוט הרקדן זקוק לתרומות

הסטארפ-אפ החצי הישראלי TOVBOT מגייס תרומות עבור הגאדג'ט שלה שלא ברור אם הוא סתם חמוד או משהו שחייבים שיהיה. אם תתרמו, תוכלו להיות ראשונים להדהים את החברים עם רובוט שרוקד לצלילי השיר שתבקשו

שימי הרובוט זקוק לעזרה שלכם. המכשיר שהוא גם תחנת עגינה וגם די.ג'י שמגיב לבקשות קוליות שלכם (כלומר, בדיוק ההפך מדי.ג'י) מגיע לאתר המימון קיקסטארטר במטרה להגיע ליצור סדרתי. אם תהיתם לגבי השם שנשמע, איך לומר, קצת של די.ג'י ישראלי נספר שמדובר שבין מייסדי חברת Tovbot שאמונה על פיתוח המוצר ישנם שני ישראלים: ד"ר גיל ווינברג מג'ורג'יה טק וגיא הופמן מהמרכז הבינתחומי בהרצליה, שניהם עוסקים ברובוטיקה. אליהם חוברים מעצב הרובוטים רוברטו אימי והיזם איאן קמבל. החברה מציגה את שימי בימים אלה, בכנס הטכנולוגיה האמריקני "טקראנץ' דיסטרופ (TechCrunch Disrupt).

 

שימי קצר שבחים לפני כמה חודשים בכנס I/O של גוגל. חוץ מלהוות תחנת עגינה לאייפון (ובעתיד גם לאנדרואיד) וגם רמקולים, הוא יכול ורוצה לרקוד לפי הז'אנר ומה שמאפשרים גלגליו, הוא יכול לעקוב אחריך ברחבי החדר בעזרת מערכת זיהוי פנים ולכוון אליך את הרמקולים, והוא מקשיב. ומכיל. שימי מסוגל לשמוע שביקשת, נניח, את אדל עם רולינג אין דה דיפ ולנגן אותו. אפשרות נוספת היא למחוא כפיים ולקבל בדיוק את הקצב שביקשת. בהמשך צפויות גם אפליקציות שילמדו את הטעם שלכם וימליצו על שירים מתאימים כמו רולינג אין דה דיפ של אדל.

 

 

אז מה צריך?

כדי ששימי יהפוך למוצר שאפשר לקנות החברה זקוקה למאה אלף דולר שאותם היא תנסה לגייס בקיקסטרטאר בחודש הקרוב. אם תרצו להשתתף במימון ואתם זריזים תוכלו לקבל את הרובוט יחד עם 100 הממנים הראשונים, עבור 129 דולר. אם תפספסו את ההזדמנות, תשמו 149 דולר על שימי אחד. עבור 2,000 דולר תקבלו 12 ערכות שימי וחולצות (ניתן לתרום דולר כדי להיות "חבר של שימי" או 25 דולר כדי לקבל חולצה). אספקת המוצר המוערכת: בפברואר 2013, אם הפרויקט יקרום עור וברגים.

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הי, רק נפגשנו. דחוף לי את הטלפון שלך
מומלצים