שתף קטע נבחר

אוסטפלד: "רוצות להחזיר את התארים לרמה"ש"

האדומות קיימו את מסיבת העיתונאים הרשמית לפתיחת העונה, המאמנת: "ביצענו הפקת לקחים ומסקנות מהשנתיים האחרונות, לא ברור מי תזכה באליפות"

יוצאים לדרך. רמת השרון קיימה היום (ב') את מסיבת העיתונאים הרשמית לפתיחת העונה ובה הציגה את הספונסר ושמה החדש. מעתה אימרו 'הרבלייף רמת השרון'.

 

חגיגת תקצירים ב-ynet ספורט:

 

"הקבוצה הזאת נבנתה העונה כדי להחזיר את התארים, ואנחנו לא מתביישים להגיד את זה", סיפרה המאמנת, אורנה אוסטפלד. "ביצענו הפקת לקחים ומסקנות מהשנתיים האחרונות. בנינו קבוצה שתהיה חזקה ומאוזנת".

 

צילום: ראובן שוורץ
"בנינו קבוצה חזקה ומאוזנת". אוסטפלד (צילום: ראובן שוורץ)

רמת השרון, כזכור, קיימה את האירוע, יממה לאחר ההפסד הדרמטי 89:85 לאליצור רמלה בגמר גביע ווינר, משחק שהוסיף הרבה כבוד לענף והראה שהכל פתוח גם בעונת 2012/13. "לא ברור מי תזכה באליפות בסוף העונה", הודתה אוסטפלד.

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

"כשהשתתפנו בגביעי אירופה בשנות ה-90, היינו מגיעות לאולמות ולקבוצות עם היסטוריה, ותמיד קינאתי כי היינו קבוצה חדשה", הוסיפה יו"ר הקבוצה, רחל אוסטרוביץ'. "היום אנחנו מתקרבות לסוף העשור השלישי של המועדון. אנחנו כאן ונמשיך להיות כאן עם העשייה החשובה שלנו לקידום ספורט הנשים. נמשיך לקדם את כל הערכים הטובים שעליהם בנוי הספורט".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אורנה אוסטפלד
אורנה אוסטפלד
צילום: מור שאולי
מומלצים