שתף קטע נבחר

עומרי כספי הצטיין, מיאמי ניצחה את קליבלנד

הפורוורד הישראלי הציג את משחקו הטוב ביותר העונה, כשקלע 15 נקודות (4 מ-4 לשלוש) בהפסד 110:108 לאלופה. אוקלהומה ניצחה את פילדלפיה בהארכה, הלייקרס התפוצצו על דאלאס

עומרי כספי הציג לפנות בוקר (א') את משחקו הטוב ביותר עד כה העונה ב-NBA, כשקלע 15 נקודות בהפסדה של קליבלנד, 110:108 לאלופה מיאמי. הפורוורד הישראלי ניצל עד תום את 15 הדקות שקיבל מביירון סקוט, דייק ב-4 מ-4 מחוץ לקשת ושיפר את שיאו העונתי בנקודות (11), אותו קבע בהפסד לאורלנדו יממה קודם לכן.

 

אל תחמיצו את התקצירים ב-ynet ספורט:

 

ההיט, שטרם נוצחו העונה בבית (מאזן 0:7), פיגרו לאורך כל המשחק ולא היו רחוקים מהפסד. כספי ואקס נוסף של מכבי ת"א, ג'רמי פארגו (16 נקודות) הובילו את הבריחה של הקבוצה האורחת, שנעלה את הרבע השני בריצת 0:8, בדרך ליתרון 11 (48:59 בהפסקה).

 

צילום: MCT
לברון ג'יימס חולף על פני עומרי כספי (צילום: MCT)

 

הקאבס (10:3), שחסרו את הכוכב הפצוע קיירי אירווינג, הובילו ביתרון שיא של 13 נקודות והחזיקו מעמד כמעט עד הסוף. שלשה של דניאל גיבסון, דקה ו-52 שניות לסיום, קבעה 101:108 מפתיע לטובתם.

 

כותרות נוספות מהליגה הטובה בעולם:

 

אלא שאז ריי אלן, שהיה חלש לאורך מרבית ההתמודדות, התעורר וקלע 7 מ-9 הנקודות האחרונות של המשחק, כולל שלשה גדולה כשהשעון מראה על 18.2 שניות לסיום. פארגו עוד ניסה לשלוח את המשחק להארכה, אך נחסם ע"י דוויין ווייד. אלן (17 נק') הוסיף נקודה מהקו מהעבר השני וסגר עניין.

 

צילום: MCT
זוכרים? ג'רמי פארגו מנסה לחסום את נוריס קול. כספי משקיף (צילום: MCT)

 

לברון ג'יימס, שפגש את האקסית המיתולוגית, הוביל את מיאמי עם 30 נקודות, 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, אך במקביל רשם 7 איבודים. כריס בוש תרם 23 ודוויין ווייד סיים עם 18. קליבלנד נהנתה מחלוקת נקודות נהדרת, עם לא פחות משמונה שחקנים שסיימו את המשחק בספרות כפולות.

 

פילדלפיה - אוקלהומה סיטי 116:107 (לאחר הארכה)

קווין דוראנט קלע 37 נקודות, ראסל ווסטברוק הוסיף 30 משלו וסגנית האלופה רשמה את ניצחונה התשיעי ב-11 המשחקים האחרונים. הסיקסרס פיגרו ברוב דקות המשחק, אך הצליחו לסגור פער שעמד בשיאו על 13 נקודות ולכפות הארכה אחרי 98:98 בתום ארבעה רבעים.

 

 

חמש הדקות הבאות היו בשליטה מוחלטת של הת'אנדר (10:4). דוראנט קלע 5 נקודות רצופות, קווין מרטין ות'אבו ספולושה דייקו מטווח 3 והאורחים עלו ליתרון 8, ממנו הסיקסרס (7:6) כבר לא הצליחו לחזור, בדרך להפסד שני ברציפות. ת'אדיוס יאנג הצטיין בשורות פילדלפיה עם שיא עונתי של 29 נקודות, פלוס שיא קריירה של 15 ריבאונדים. אוון טרנר הוסיף 26.

 

דאלאס - לוס אנג'לס לייקרס 115:89

ניצחון חוץ ראשון העונה לקבוצה מעיר המלאכים ושני בעידן מייק ד'אנטוני. המאבריקס, שניצחו את LA בערב פתיחת העונה הנוכחית, לא היו יריבים של ממש הפעם וכבר היו בפיגור 37. קובי בראיינט, מטה וורלד פיס ואנטואן ג'יימיסון קלעו 19 כ"א עבור הלייקרס, שקטעו רצף של שני הפסדים. וינס קרטר סיים עם 16 אצל הטקסנים, שעדיין חסרים את דירק נוביצקי הפצוע.

 

צילום: AFP
בראיינט מול מריון. קובי ציין ניצחון חוץ ראשון העונה (צילום: AFP)

 

אטלנטה - לוס אנג'לס קליפרס 93:104

ההוקס רשמו ניצחון חמישי ברציפות, כשמנגד הקבוצה של ויני דל נגרו לא ניצחה בשלושת משחקיה האחרונים. ריצת 0:18 בפתיחת הרבע השני הכריעה את הכף לטובת המארחים, שנהנו מ-19 נקודות ו-11 אסיסטים של ג'ף טיג. בלייק גריפין קלע 22 מהעבר השני, אולם רק 3 במחצית השניה. כריס פול הוסיף 19, 7 אסיסטים ו-7 ריבאונדים עבור הקליפרס, שקלעו ב-39.1 אחוזים בלבד מהשדה.

 

צילום: EPA
חייך גם בסיום. ג'ף טיג לצד בלייק גריפין וכריס פול (צילום: EPA)

 

וושינגטון - שארלוט 108:106

הקבוצה מעיר הבירה נותרה היחידה שטרם ניצחה העונה,

וכבר סופרת 11 הפסדים. ביירון מאלנס הוביל את הבובקאטס עם 27 נקודות, רמון סשנס הוסיף 21. מרטל וובסטר (21) בלט בשורות הוויזארדס.

 

יתר התוצאות: מילווקי - שיקגו 93:86 (לבולס: קרלוס בוזר - 22 נקודות ו-19 ריבאונדים), סקרמנטו - יוטה 97:108 (לקינגס: טייריק אוונס - 27 נקודות), גולדן סטייס - מינסוטה 85:96 (לווריורס: קליי תומפסון - 24 נקודות)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ריי אלן חוגג
ריי אלן חוגג
צילום: רויטרס
מומלצים