לא רק אייטונס: Google Play מגיע לישראל
רוצים לרכוש אלבום מוזיקה, שיר בודד או מגזין? בימים האחרונים החלה גוגל לפתוח את מרבית התכנים בחנות המקוונת גם לישראלים. מחירו של אלבום מלא מתומחר סביב 4-10 דולר, ושיר בודד יעלה לכם דולר. עדיין לא ניתן לרכוש מכשירים
במהלך הימים האחרונים מתקבלות ידיעות על כך שגוגל שידרגה את החנות המקוונת Google Play בישראל, וכעת גם אנחנו הישראלים "חשופים" להיצע התכנים הנרחב, שהיו נחלתם של מספר מדינות מועט ברחבי העולם. זמינות התכנים הרבה, מוכיחה כי גוגל מעוניינת לקרב כמה שיותר צרכנים ברחבי העולם לאותם שירותי תוכן שהיא מציעה, הכוללים בין השאר רכישת מוזיקה (אלבומים או שירים בודדים), ספרים, מגזינים, סדרות טלויזיה וסרטים. לדוגמא, אלבום מוזיקה מלא מתוחמר סביב 4 עד 10 דולרים, שיר בודד במחיר של 1-2 דולרים, מנויים חודשיים להורדת סרטים ומגזינים ועוד. בנוסף, תוכלו למצוא תכנים להורדה בחינם. לציין כי את התכנים ניתן לרכוש בשלב זה בדולרים בלבד.
עוד ב-gsm-israel:
סמסונג מביאה את התכנים של "רשת" ל-SmartTV
תוצרת בית: טעינה אלחוטית לגלקסי S III

לפני שאתם רצים לרכוש את הנקסוס 4 שלכם או את הטאבלט הזעיר נקסוס 7 דרך החנות המקוונת, כדאי שתעצרו. אמנם שירותי התוכן להורדה למכשיר (לפחות אלה שבדקנו) אכן זמינים לרכישה, גוגל עדיין לא מאפשרת לרכוש מוצרים פיזיים ולשלוח אותם לישראל. קשה להעריך מתי שירות זה ייפתח, אם בכלל, אבל אין ספק שהחשיפה לתכנים רבים תעודד את הישראלים להתחיל ולפנטז על משלוח מכשירים ומוצרים משלימים גם לארץ. כמו שציינו, פתיחת החנות המקוונת לכל התכנים מתחילה להתגלגל בימים האחרונים, גם לסמארטפונים האנדרואידים וגם דרך הדפדפן במחשב.
