שתף קטע נבחר

בהמלצת הדוקטור: שקשוקה עם נקניקיות מרגז

בינו גבסו, הדוקטור הבלתי מעורער למדעי השקשוקה, הגיע לשוק והכין שם את מנת הדגל שלו - שקשוקה עם נקניקיות וגם הרבה חריף. בשתי מילים - לגזור ולשמור

שקשוקה עם נקניקיות מרגז

מתכון של השף בינו גבסו (ד"ר שקשוקה)

 

 

המרכיבים:

6-8 ביצים

300 גרם נקניקיות מרגז

1/2 כוס שמן קנולה

1 ראש שום (קלוף וחצוי)

1 ק"ג עגבניות (גדולות ובשלות)

2 פלפל ירוק חריף קצוץ

2 כפית מלח

1 כף פפריקה חריפה

2 כפית פפריקה מתוקה

1 כיכר לחם טרי

 

השקשוקה של הדוקטור (צילום: לאה גולדה הולטרמן) (צילום: לאה גולדה הולטרמן)
השקשוקה של הדוקטור(צילום: לאה גולדה הולטרמן)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן במחבת גדולה ושטוחה ומוסיפים שום ,פלפל חריף ונקניקיות. מטגנים מעט ומוסיפים עגבניות ותבלינים. מבשלים 10-15 דקות.
  2. מוסיפים ביצים ומבשלים 5 דקות נוספות , מערבבים את החלבון מבלי לשבור את החלמון.
  3. מגישים חם בליווי לחם.

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: לאה גולדה הולטרמן
שקשוקה של הדוקטור
צילום: לאה גולדה הולטרמן
מומלצים