ג'וש אוואנס חתם בהפועל תל אביב
ביום שלאחר צירופו של וינסנט קאונסיל, האדומים ממשיכים להתחזק. הפאוור-פורוורד (24, 2.04 מ') קיבל הצעה לשחק ביורוליג עם סיינה אך חיפש דקות משחק רבות יותר
אחרי שאתמול חתם בשורות הפועל תל אביב, הרכז וינסנט קאונסיל, היום (ד') הצטרף לקבוצה הפאוור פורוורד, ג'וש אוואנס (24, 2.04 מ').
עוד ב-ynet ספורט:
- ההנחייה המוזרה של ההתאחדות האנגלית
- טדי יארח משחקים ביורו 2020?
- טוראי סילבן לנדסברג סיים טירונות
- בדמינטון: מישה זילברמן עושה חיל בסין
את קריירת המכללות שלו העביר אוואנס באוניברסיטת סטנפורד ובעונתו האחרונה רשם ממוצעים של 11.6 נקודות ו-6.1 ריבאונדים וזכה עם קבוצתו באליפות ה-NIT.
ב-2012 הוא ניגש לדראפט ה-NBA, אך לא נבחר ולאחר שנופה משארלוט בובקאטס ברגע האחרון, הוא עבר לשחק בליגת הפיתוח (NBDL) באיידהו סטמפד. בחודש האחרון התאמן אוואנס במדי סיינה, אלופת איטליה, ולאחר שהוצע לו חוזה ליורוליג בלבד, העדיף לקבל יותר דקות משחק וחתם בקבוצה של ארז אדלשטיין, שחשקה בו עוד בקיץ שעבר.
אוואנס נחשב לשחקן אתלטי ואינטליגנטי ומחזיק בשני תארים אקדמיים, אחד מהם בהנדסה אזרחית. אחד מהאנשים שהמליצו לו להצטרף לאדומים היה שחקן הקבוצה בעבר, אנתוני גודס ששיתף איתו פעולה בסטנפורד.
בתווך, קיבלו היום בהפועל הודעה מבית הדין של איגוד הכדורסל על פיה הוא לא נענה לבקשת הקבוצה לערוך את משחק הרדיו בפתיחת העונה באולם בראשל"צ או בנס ציונה, אלא אך ורק באולם במרחק של לפחות כ-30 ק"מ מהדר יוסף.
בית הדין קבע כי מאחר וכבר הקל בעונש של הפועל ת"א ובמקום משחק ללא קהל, נענשה הקבוצה במשחק רדיוס עם קהל בו יוכלו להיכנס נשים בלבד, אין צורך בהקלה נוספת.

