שתף קטע נבחר

אצלנו בבית: מכינים גספאצ'ו בצ'יק צ'ק

הכין מרק במעבד מזון בלי ללכלך יותר מדי כלים - נשמע כמו חלום? לא ממש. ישראל אהרוני מכין גספאצ'ו עשיר וטעים בלי לקלף, בלי למעוך ובלי לסנן

כמה פעמים קראתם במתכון שצריכים מיץ מעגבניה טרייה ותפסתם את הראש כי שוב הייתם צריכים להסתבך עם הקילוף והסחיטה? ובכן, לא עוד. עכשיו תוכלו להכין מיץ טרי ללא קליפות מירקות ומפירות, הן קשים והן רכים  עם מסחטת המיץ של מג'ימיקס.

 

יתרון נוסף הוא שהמכשיר דוחס את כל השאריות והקליפות לדופן של המסננת הפנימית, מה שמשאיר את המיץ, או הרסק, ואפילו הרוטב העשוי מכמה סוגי ירקות נקי משאריות קליפות. ישראל אהרוני מכין מרק גספצ'ו במעבד ומוציא מרק מסונן וחלק.

 

 

במעבד המזון של מג'ימיקס ניתן לסחוט פירות/ ירקות חמים לרוטב שכולל פירות/ ירקות/ עלים ולהכין רטבים חמים לפסטה עם מרכיבים שלרוב מצריכים קילוף, ובמקרה הזה אין צורך לסנן או לקלף - יוצאים רטבים עשירים, חלקים וסמיכים.

 

פרטים נוספים שכדאי לדעת על מסחטת המיץ של מג'ימיקס: 

  • סלסלה מנירוסטה בעלת קיבולת גדולה ותוצאות מצויינות
  • מסחטת פרי הדר (תפוז, אשכולית, לימון ועוד)
  • 2 חרוטים עבור פירות גדולים וקטנים
  • זרוע הרמה
  • מנוע אינדוקציה תעשייתי מנוע שקט במיוחד
  • המיץ הנוצר זורם דרך פיה ישר לתוך הכוס
  • צבעים: לימון, לבן, קיווי, מנטה, אדום, שחור וכחול

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים