שתף קטע נבחר

מעדנייה קטנה ומטריפה: מעדניית בכר

גם מי שמכיר את שוק הכרמל התל אביבי טוב-טוב, יודע שאחת לכמה זמן עלולה לצוץ איזו הפתעה נעימה מאחת הסמטאות הסבוכות. מעדניית "בכר", למשל

יש שיגידו שאין ארוחה שמתחילה ונגמרת בלי המאזטים המיוחדים שנמצאים בצידה. זה בדיוק מה שהמעדנייה החדשה מעוניינת להציע לחובבי האוכל רגע לפני שהם פוסעים לתוך שוק הכרמל.

 

מעדניית בכר ממוקמת בכניסה הדרומית לשוק. עד היום חובבי השוק הכירו אותה כ-"אבי גבינות", אבל החל מהיום קוראים לה על שם הבעלים, אבי בכר. זה לא שהוא סגר חלילה את המוסד הוותיק שלו, אלא שבעקבות הדרישה גם למעדנים אחרים כנקניקים, פסטות ורטבים.

 

 (צילום: ynet)
(צילום: ynet)

 

מי שנכנס לחנות החדשה, לא יכול שלא להתפעל מהעיצוב והסדר בתוך החנות, שנראית יותר כמו המעדניות מהמדרחובים בבירות אירופה ופחות מאשר אלה שאנחנו רגילים לראות בשווקים בארץ. יש מזטים ביתיים כמו עלי גפן, זיתים מוחמצים ודגים מעושנים, נקניקי בקר כקורנדביף וסרוולד משובח ואינספור פסטות מיוחדות, קמח דורום ללא חומרים משמרים, ארטישוקים בשמן זית ורטבי עגבניות של מוטי (Mutti) שמגיעות מהשדות שליד העיר פארמה שמעובדות ומוכנסות לתוך קופסאות השימורים מיד באותו היום של הקטיף.

 

החל מיום שישי הבא, יוכלו באי המעדנייה גם לטעום את המאכלים שאפשר להכין בזכות חומרי הגלם של המעדניה. טבח שיעמוד בכניסה יכין ויבשל מעדנים מיוחדים על שולחן ברחבת המעדנייה בתקווה שאלה יערבו לקיבתם של המבקרים עוד לפני שדרכו בתוך החנות. אם לא די בכל אלה, הרי שהחניון הענק של השוק שנמצא ממש מעבר למדרכה רק עושה את החוויה לנוחה יותר.

 

 (צילום: ynet)
(צילום: ynet)
 

  

  • מעדניית בכר. הכרמל 16 תל אביב.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ynet
מעדניית בכר נקניקים נקניק
צילום: ynet
מומלצים