שתף קטע נבחר

"נכנסתי לתוכנית רווקה ואני יוצאת נשואה"

שירה עזרא קיסוס אמנם הודחה מ"משחקי השף", אבל שום דבר לא יכול לפגוע בהתרגשות שלה ביום שאחרי - שהוא במקרה גם יום חתונתה. בראיון רגע לפני החופה היא מספרת מי יבוא קודם - ילד או מסעדה חדשה

אמש היא הודחה מריאליטי והיום (ג') היא תעמוד מתחת לחופה. את שירה עזרא קיסוס, אחת המתמודדות שנפרדה אתמול מ"משחקי השף", אנחנו תופסים לראיון כשהיא בסלון כלות, מתכוננת לרגע החשוב. "אתמול טבלתי במקווה בערב. אני ובן זוגי פחות משנה יחד - עוד כשהתחלנו את הצילומים יצאתי איתו, אבל מבחינת הסטטוס שלי נכנסתי לתוכנית רווקה ואני יוצאת נשואה. מרגש".

 

על מי שבקרוב יהיה בעלה היא לא מוכנה לדבר, אבל על התפריט שיוגש הערב לאורחיה בחתונה, היא מספרת בהתרגשות: "שיגעתי לשף את המוח, בחרנו יחד את כל המאכלים". תוך כדי השיחה היא בוחרת צבע לק בקפידה, ומתנצלת: "אני בבלאגן תוך כדי".

 

קיסוס בת ה-28 היתה חברה בנבחרת של מאיר אדוני, שהפסידה אתמול במשימה הקבוצתית. אחרי שכשלה במשימה האישית היא נאלצה לעזוב את התוכנית: "אני יודעת לעבודת במצבי לחץ, אבל נראה לי שזה מה שהכריע. הייתי בלחץ, האמת שהיתה לי הרגשה שאודח".

 

בזמן שמתמודדים אחרים ב"משחקי השף", שהיום נודע שתמשיך לעונה שנייה, הם בעלי ניסיון במסעדנות, עזרא קיסוס רק חולמת על פתיחת מסעדה או אפילו לעבוד אצל מאיר אדוני. "אני כל כך מעריכה אותו, הוא היה באמת מדהים איתי". בינתיים היא מפעילת ספורט בימי הולדת לילדים, אבל משלבת קצת מהאהבה לאוכל בעבודה: "אני מלמדת את הילדים להכין פיתה עם קמח מלא, סלט פירות ודברים כאלה. שיאכלו בריא, זה חשוב".

 

עם שאר המתמודדים בקבוצה של מאיר אדוני. "הלחץ הכריע" (צילום: טל גבעוני) (צילום: טל גבעוני)
עם שאר המתמודדים בקבוצה של מאיר אדוני. "הלחץ הכריע"(צילום: טל גבעוני)
 

מה יבוא קודם, פתיחת מסעדה או ילד ראשון?

 

"לא יודעת, אבל אשמח לשניהם".

 

למה דווקא בישול?

 

"אני באה מבית שמתעסק כל הזמן באוכל, זה בדם שלי. לסבתא שלי היו מתכונים מדהימים, החלטנו במשפחה להוציא ספר עם כל המתכונים שלה".

 

ממי הכי פחדת מהשופטים?

 

"לא פחדתי מאף אחד, אבל לא רציתי לאכזב את מאיר אדוני. רציתי להרשים אותו. הייתי רוצה להזמין את שלושת השפים אליי הביתה לארוחת חלומות".

 

מה המתכון הכי טוב שלך?

 

"מאכל הודי של סבתא שלי שנקרא לאל-דודייה. זה דלעת ברוטב עם נענע וצימוקים ופלפל חריף, זה טעים ברמות".

 

מה היית עושה אחרת בתוכנית?

 

"הייתי רוצה לחזור למנת השוקולד ולהכין עוגיות של סבתא שלי. וללכת יותר עם הרגש".

 

מה לא תבשלי בחיים?

 

"ריאות, כל האיברים הפנימיים".

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: טל גבעוני
שירה עזרא קיסוס. אחרי הדחה ומקווה
צילום: טל גבעוני
לאתר ההטבות
מומלצים