שתף קטע נבחר

תרשמו מתכון: עוגת גבינה-שוקולד

השף ברק חי-חורש ("טרה") מכין עוגת גבינה יפהפה עם שוקולד באפס מאמץ

עוגת גבינה-שוקולד

המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:

 

המרכיבים:

2 יח' (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%

1  כוס (150 גרם) סוכר

3 כפות אינסטנט פודינג וניל (לבן)

2 יח' (500 גרם) גבינה לבנה 5%

1 יח' (250 גרם) טוב טעם 1 יח' (200 גרם) מוו ממרח גבינה ושוקולד / מוו ממרח גבינה שוקולד ואגוזים
גרידה מחצי לימון

לבסיס העוגה:
250 גרם פתי בר
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה

 

 (צילום: יחסי ציבור)
(צילום: יחסי ציבור)

 

  1. אופן ההכנה:
    מכינים את הבסיס:
    טוחנים במיקסר את כל המרכיבים יחד​ משטחים בתחתית התבנית את תערובת הבסיס ומהדקים
  2. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל עד שמקבלים קרם יציב
  3. מערבבים בקערה נפרדת את הממרח גבינה שוקולד, הגבינה הלבנה, גבינת טוב טעם, סוכר וגרידת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה
  4. מקפלים את תערובת הגבינות לקצפת (ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה ג'לטין (לפי ההוראות על גביי האריזה))
  5. יוצקים את התערובת לתבנית על בסיס העוגה ומכניסים לקירור למשך כ- 4 שעות לפחות
  6. הגשה (לא חובה): מקציפים 1 יח' שמנת מתוקה 38% עם מעט אינסטנט פודינג וניל ומורחים שכבה נוספת

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יחסי ציבור
עוגת גבינה-שוקולד
צילום: יחסי ציבור
מומלצים