פורצים גנבו ססמאות מ-Avast!
יצרנית האנטי וירוס שמעיר אותנו משינה כדי לספר שהתעדכן הודיעה אתמול כי הפורום שלה נפרץ ונגנבו פרטים. הכי מתחת לאף גרסת הרשת
זו לא פריצה משמעותית, ואם לא היה מדובר על חברה שעוסקת באבטחה זה גם לא היה סיפור גדול. לרוע מזלה של Avast זה כן: הפורום שלה נפרץ ונגנב משם מידע. על פי ההודעה של החברה מדובר בכינויים, שמות משתמש, כתובות דוא"ל וססמאות מוצפנות - שניתנות לפענוח על ידי "גנב מתוחכם", כך בהודעה.
עוד מסבירה החברה, שהפורום יעלה מחדש בקרוב ושיש להחליף בדחיפות ססמאות לשירותים אחרים שזהות לססמה לפורום Avast. בכל מקרה, כשהפורום ישוב, כל המשתמשים יתבקשו להחליף את הססמה.
בסוף ההודעה הודעת הרגעה שגורסת כי כי "הפריצה משפיעה רק על פחות מ-0.2% מ-200 מיליון המשתמשים שלנו. אין אף תשלום, רישיון, מערכות פיננסיות או מידע אחר שנחשף". בינתיים.
avast data base has been hackedated
מומלצים