אורז בכוס: בר שכולו סאקהמוגז, מעונן או סתם חמים בכוס קטנה וחמודה: לרגל פתיחת בר הסאקה הראשון בארץ, אלכסנדרה לוקש יצאה להתוודע אל שיכר האורז היפני מקרוב פורסם לראשונה 04/10/2014 20:54מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:אלכוהולסושיאוכל יפני פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.מנסה. אלכסנדרה לוקש והסאקהצילום: אסי כהןשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים