שתף קטע נבחר

סמית' צפוי לשחק בברצלונה: "ההגנה חייבת להיות בשיאה"

הפורוורד של מכבי ת"א, שסבל מכאבים בברך, חזר לאימונים מלאים לקראת המשחק הקריטי בספרד (חמישי, 21:45): "מאמין שאשחק, אנחנו צריכים להגיע עם ביטחון בתכנית המשחק שלנו"

מכבי ת"א ממשיכה בהכנותיה לקראת המפגש מול ברצלונה ביום חמישי (21:45) בספרד, במסגרת הסיבוב השני של שלב הטופ 16. כזכור, בשבוע שעבר הפסידו הצהובים בחוץ לכוכב האדום בלגרד, מה שסיבך אותם וגרם למאזן זהה לזה של ברצלונה - 3 הפסדים מול 6 ניצחונות.

 

 

החדשות הטובות עבור גיא גודס והצוות המקצועי הגיעו מכיוונו של דווין סמית'. הפורוורד, שלקח במשחקים הקריטיים של מכבי ת"א העונה, סבל מכאבים בברכו, לא שיחק בניצחון הליגה על מכבי ראשל"צ ועבר ביום ראשון בלילה בדיקת MRI. היום חזר סמית' לאימונים מלאים והוא צפוי להיות כשיר ולקחת חלק במשחק החשוב.

 

המפגש הקודם בין הקבוצות הסתיים בניצחון של מכבי ת"א 68:70 על הקבוצה הספרדית, שהיה גם הניצחון ה-500 ההיסטורי למועדון הצהוב באירופה ולמאמן גיא גודס. ברצלונה אומנם הפסידה במשחקה השבוע בליגה ואיבדה את הפורוורד אלכס אברינס שנפצע, אך במכבי ת"א הבהירו כי בכל סגל מדובר בקבוצה מסוכנת, בטח כשמדובר במשחק חוץ.

 

דווין סמית' התייחס לפציעתו ואמר: "אני מרגיש טוב, יש קצת כאבים בברך אבל אני מאמין שאהיה בסדר עד יום חמישי". על המפגש עם ברצלונה הוסיף סמית': "ברצלונה זו קבוצה מצוינת ברמה גבוהה, אנחנו צריכים להגיע עם ביטחון בתוכנית המשחק שלנו ולעשות את הכי טוב שאנחנו יכולים. ברור לנו שכל משחק הוא חשוב, במשחקים לאחרונה לא שיחקנו את ההגנה הטובה שלנו ומול ברצלונה נהיה חייבים להציג שוב את משחק ההגנה הטוב שלנו כדי לנצח".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דווין סמית'
דווין סמית'
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים