שתף קטע נבחר

בשבילם המירוץ הסתיים: יוכי ומאירי נפרדו

פרסום ראשון: בני הזוג, יוכי אפוליאון ומאירי שמש, שהכירו במהלך צילומי תוכנית הריאליטי "המירוץ למיליון" וניהלו מערכת יחסים פוטוגנית למדי בחודשים האחרונים, חוזרים לשוק. בנים ובנות, להסתער

שבועיים וחצי אחרי שהסתיימה תוכנית הריאליטי בכיכובם, כוכבי "המירוץ למיליון", יוכי אפוליאון ומאירי שמש, מפרקים את החבילה ומחליטים לשנות סטטוס בחזרה ל"רווקים". כזכור, השניים שהתמודדו עם בני זוג אחרים - יוכי עם לינור פחימה ומאירי עם דניאל טופז - הכירו במהלך צילומי התוכנית וככל שעבר הזמן והזוגות התקדמו לשלבים מתקדמים, כך גם החלו השניים להתקרב זה אל זו.

 

צילום מסך
יוכי ומאירי בזמנים יפים יותר (צילום מסך)

 

יחד עם זאת, במהלך תקופת הזוגיות נפוצו לא מעט שמועות על כך שמדובר בכלל בתעלול יחסי ציבור, אך השניים הכחישו זאת בתוקף (ויש לנו את זה אפילו מצולם בוידאו!), כשלפני כשבועיים אף טרחו להיכנס יד ביד למסיבת הסיום של התוכנית. חרף זאת, הערב (מוצ"ש) כאמור, נודע ל-Pplus כי מערכת היחסים הגיעה לסיומה.

 

מקורבים לשניים אישרו את הפרטים.

 

צילום: ענת מוסברג
במסיבת הסיום של התוכנית. יוכי ומאירי (צילום: ענת מוסברג)

 

הרווקים מביניכם, בוודאי ישמחו לעיין בפפראצי של אפוליאון בביקיני בחוף הים באילת, כפי שצולמה על ידינו לפני כשבוע וחצי - כשהיא משוויצה בהגדלת החזה החדשה שלה והרווקות מביניכן גם לא צריכות להרגיש מקופחות, אצלנו מחפיצים את שני המינים. יאללה, לתקוף.

 

צילום: מאיר אוחיון
רווקה? לא לאורך זמן (צילום: מאיר אוחיון)

 

צילום מסך
וגם למאירי לא חסר (צילום מסך)

 

 

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום מסך
מומלצים