שתף קטע נבחר

בשעה טובה: לינור פחימה ילדה בן

הרצה למיליון הביאה לעולם הבוקר את בנה הבכור ובכך היא מוסיפה לעצמה את הטייטל "אמא" בפעם הראשונה. המדור מאחל לך אושר ונחת ומקווה שאת כבר ספץ בחיתולים והנקות

אתם מוזמנים לחכות למוצאי השבת ולצלצל למתמודדת "המירוץ למיליון", לינור פחימה, כדי לאחל לה ולבעלה מזל טוב, על שהביאו לעולם היום (ש') בבוקר את בנם הבכור, בבית החולים רמב"ם שבחיפה. נכון, במיליון היא אמנם לא זכתה, אבל אין ספק שזו מתנה שווה הרבה יותר. מזל טוב חמודה!

 

צילום: ענת מוסברג
המשימה של חייך מתחילה עכשיו! פחימה (צילום: ענת מוסברג)

כזכור, פחימה בת ה-25 פרצה לחיינו השנה כאחת המתמודדות הבולטות בתכנית הריאליטי, שהתמודדה ביחד עם בת הזוג למירוץ, יוכי אפוליאון, על המיליון. פחימה נישאה בדצמבר האחרון לבן זוגה אבי משה וזהו הילד הראשון של השניים. עם הלידה מצטרפת פחימה לשאר האמהות הטריות שפקדו את הביצה בתקופה האחרונה. נו, ואיך קוראים לתינוק?

צילום: ענת מוסברג
מאמא מיה! פחימה (צילום: ענת מוסברג)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: צ'ינו
מומלצים