שתף קטע נבחר

אוריאל יקותיאל ינחה השנה את מצעד הגאווה

עולה ולא יורד לו: אחרי שצעד ברחבי העולם עם החבר הטוב טום באום, יוביל השנה כוכב "המירוץ למיליון" אוריאל יקותיאל גם את מצעד הגאווה בתל אביב, שיהיה בסימן זכויות הטרנסג'נדרים. מי אמר ליליאן ולא קיבל?

כוכב "המירוץ למיליון" אוריאל יקותיאל נבחר להגיש השנה ברוב הוד והדר את אירוע מצעד הגאווה ה-17 של תל אביב יפו. טרם נודע על כמה סנטימטרים יתופף הבחור חובב הסטילטוז לאורכה ורוחבה של במת המצעד המרכזית, אבל מה שבטוח - הוא הולך להרים לכולנו.

 

צילום: ענת מוסברג
אוריאל יקותיאל. יגיש בגאווה (צילום: ענת מוסברג)

 

מצעד הגאווה יתקיים ב-12 ביוני תחת הסלוגן "Tel Aviv loves all genders" ובסימן תמיכה בזכויותיהם של טרנסג'נדרים. במצעד צפויים להשתתף כ-120 אלף בני אדם, ביניהם כ-25 אלף תיירים גאים שיגיעו לעיר לרגל חגיגות הגאווה. עוד צפויה להגיע למצעד הזמרת האוסטרית קונצ'יטה וורסט, זוכת תחרות האירוויזיון לשנת 2014. 

 

צילום: AP
מפרגננננת! קונצ'יטה (צילום: AP)

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גאוות המצעד. אוריאל יקותיאל
גאוות המצעד. אוריאל יקותיאל
צילום: אמיר מאירי
מומלצים