שתף קטע נבחר

בארה"ב מהמרים: גולדן סטייט תהיה האלופה

סוכנויות ההימורים סימנו את הווריורס כפייבוריטים ללכת עד הסוף, גם קליבלנד זכתה ליחס גבוה. וגם: הרגע המביך של בלאט בסדרה מול שיקגו תועד על פלקט שעומד למכירה

בעוד פחות מ-48 שעות יפגשודייויד בלאט וקליבלנד את אטלנטה למשחק הראשון של סדרת גמר המזרח. בינתיים בארה"ב ממשיכים לנסות ולהמר איזו קבוצה היא בעלת הסיכויים הטובים ביותר לזכות באליפות ה-NBA. 

 

 

מבין הקבוצות שהעפילו לגמרים האזוריים (גמר המערב - בין שלישי לרביעי ב-04:00), זאת שמקבלת את היחס הטוב ביותר היא גולדן סטייט של סטפן קרי וקליי תומפסון, עם יחס של 1.57 לזכייה.

 

צילום: EPA
סטפן קרי. ילך עד הסוף? (צילום: EPA)

 

גם קליבלנד, כמובן, מסומנת על-ידי הסוכנויות האמריקאיות בכל הקשור למאבק על הטבעת, ומקבלת יחס טוב של 3. במקום השלישי ברשימה ניתן למצוא את אטלנטה (9), ואחריה את יוסטון, שלא ממש נחשבת ככזאת שיכולה לרשום סנסציה נוספת (13) ולהדיח את הווריורס.

 

פריט האספנים החדש של אוהדי קליבלנד

במקביל, אחד מהרגעים הפחות נעימים של דייויד בלאט בעונת הרוקי שלו כמאמן הפך כעת לפריט שעומד למכירה בחנות הרשמית של ה-NBA.

 

פלקט חדש שיצרו שם מציג את השניות המכריעות ממשחק מספר ארבע, שבו לברון ג'יימס קלע את סל הניצחון מהפינה והביא קליבלנד ל-2:2 בסדרה. 

צילום: מהטוויטר
(צילום: מהטוויטר)

 

הקולאג' המדובר כולל את רגע הזריקה, החגיגות שאחרי והציטוט המפורסם של 'המלך': "אמרתי למאמן: רק תן לי את הכדור". המחיר: 30 דולר.

פורסם לראשונה 19.05.15, 10:07

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דייויד בלאט
דייויד בלאט
צילום: AFP
מומלצים