שתף קטע נבחר

קמח לאפיית לחם ומאפי שמרים ללא גלוטן

בימים אלו משיקים חברת "אשבל " והשפית לקולינריה בריאה עינת מזור, קמח חדש בסדרת "קמח כרגיל" יעודי לרגישים לגלוטן ולשוחרי הבריאות. הקמח החדש והמהפכני מיועד לאפיית לחמים, לחם כפרי, לחמניות, חלת שבת, קראנץ שמרים, דניש וכדומה, התוצאה בטעם, בניחוח ובתחושה בחיך דומה למרקמי לחם רגילים ואהובים. הקמח עובד אחד לאחד בשימוש במתכונים רגילים.בניגוד למוצרים הקיימים בשוק כיום, אין צורך בתוספת נוזלים ושינויים בזמני לישה.

 

קמח "כרגיל" המיועד לאפיית לחמים, חלות ולחמניות ומאפי שמרים מגוונים ללא גלוטן הוא המוצר השני בסדרת הקמחים "כרגיל" ופיתוחו ארך חודשים ארוכים, במטרה לספק פתרון קל ונגיש לציבור הרגיש לגלוטן ועבור שוחרי בריאות המעוניינים לאפות כרגיל, ממש כמו כולם.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בשנים האחרונות ניתן לראות מגמה הולכת וגוברת של בחירה באורך חיים נטול גלוטן כשבמקביל לשלושים אלף הצליאקים בישראל, ניתן לזהות קהל יעד נוסף שמאמץ את אורח החיים הבריא ונטול הגלוטן גם ללא רגישות רפואית ומעדיף לבחור במוצרים ללא גלוטן.

 

הקמח החדש בסדרה מתנהג במתכונים האהובים והמוכרים לאפייה ממש כמו קמח רגיל. הקמח מכיל קמחי אורז, קמח תפוח אדמה וטפיוקה, עמילן תירס, חלבון אפונה, מייצבים וחומרי טעם טבעיים עתיר בסיבים תזונתיים לחיזוק מערכת העיכול. הקמח, מיוצר במפעל "אשבל" בתנאי ייצור מחמירים, מאושר על ידי vegan friendly נושא את כשרות בד"ץ מהדרין של הרב רובין.

 

מ-19.90 שקל ל-500 גרם, בכל רשתות השיווק המובילות ובחנויות טבע





 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים