שתף קטע נבחר

איך אוכלים ראש של דג? צפו

ד"ר שקשוקה מטורף על ראשים של דגים, אז הזמנו אותו לאולפן שלנו בשביל שידגים, עצם אחר עצם, מהי הדרך הנכונה והיעילה ביותר לאכול ראש. ויש גם מתכון לחריימה טריפוליטאית ב-15 דקות הכנה

 

 

חריימה טריפוליטאית

המצרכים (ל-6 מנות):

6 פרוסות דג לוקוס

1/4 כוס שמן

1/2 1 כף פפריקה חריפה

1/2 1 כף רסק עגבניות

10 שיני שום, כתושות

1/2 כף כמון

1/2 כף קימל טחון

2 כוסות מים

בינו גבסו (צילום: יח"צ) (צילום: יח
בינו גבסו(צילום: יח"צ)
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן במחבת גדולה ורחבה. מוסיפים שום, פפריקה ורסק. מערבבים.
  2. מוסיפים כוס מים אחת, ומערבבים היטב.
  3. מבשלים על להבה גבוהה-בינונית כעשר דקות, מוסיפים תבלינים, ומערבבים.
  4. מוסיפים כוס מים נוספת, וממשיכים לבשל את הרוטב מספר דקות.
  5. מכניסים את הדג למחבת, ומבשלים כ-10-15 דקות נוספות, עד שהרוטב מצטמצם והדג מוכן לאכילה.
     (צילום: לאה גולדה הולטרמן) (צילום: לאה גולדה הולטרמן)
    (צילום: לאה גולדה הולטרמן)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: לאה גולדה הולטרמן
החריימה של ד"ר שקשוקה
צילום: לאה גולדה הולטרמן
מומלצים