שתף קטע נבחר

שדרוג שדה"ת בקפריסין גרם לעיכובים בנתב"ג

עבודות ביחידת הבקרה בניקוסיה הובילו לעיכובים בטיסות היוצאות והנכנסות לישראל. 34 טיסות יוצאות מעוכבות, והשיבושים צפויים להימשך עד 19:00

עיכובים של עד שלוש שעות נרשמים מאז הצהריים (ג') בנמל התעופה בן גוריון בשל שדרוג מערכת הבקרה בשדה התעופה ניקוסיה שבקפריסין. מדובר בשדרוג מערכת הבקרה האווירית באי, ולכן מווסתים הקפריסאים את הטיסות מישראל ואליה במרווחים גדולים מהרגיל. הדבר גורם לעיכובים בכניסה וביציאה של מטוסים גם במרחב האירופי, והם צפויים להמשך עד 19:00 לפחות.

 

צילום: מוטי קמחי
עומסים בנתב"ג. ארכיון (צילום: מוטי קמחי)

בסך הכול מדובר ב-34 טיסות יוצאות המעוכבות בנתב"ג, והמשמעות היא שמטוסים מאחרים בהגעתם וכתוצאה נגרמים השיבושים גם בטיסות היוצאות.

 

בנוסף, עקב עבודות תשתית במערכות המחשוב של רשות האוכלוסין וההגירה שמשרדיה עוברים להר חוצבים, היום ומחר לא יהיה ניתן לחדש דרכונים בנתב"ג. יש לציין כי על כך כבר היה ידוע בשבוע שעבר.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עומסים בנתב"ג
עומסים בנתב"ג
צילום: מוטי קמחי
מומלצים