שתף קטע נבחר

יש כבוד: נערת ישראל כובשת את אמריקה

אביגיל אלפטוב, נערת ישראל לשנת 2015 נבחרה לפתוח את הפרומו לתחרות מיס יוניברס מתוך תשעים מועמדות. חושבים שזה מרמז משהו על הסיכויים שלה בתחרות?

בזמן שאנחנו עדיין מייחלים לזכייה באירוויזיון שיתקיים בשטוקהולם, יש סיכוי לא רע שבינתיים תמצאו אותנו חוגגים בבריכה בכיכר רבין או לפחות פותחים בקבוק שמפנייה, כשאביגיל אלפטוב, "נערת ישראל" לשנת 2015, תייצג אותנו בתחרות מיס יוניברס הקרובה.

 

התחרות, שתיערך ב-20 בדצמבר בלאס ווגאס, תשודר בשידור חי ואלפטוב היפה כבר נמצאת גבוה בדירוג כשנבחרה לפתוח את הפרומו של התחרות שישודר השנה ברשת "פוקס". כבוד.

 

 

אביגיל אלפטוב מתכוננת למיס יוניברס

 

אלפטוב בת 20, ילידת העיר עכו וחיילת בחיל האוויר, היא סייפת מקצועית שאף זכתה בתואר אליפות הארץ לשנת 2014, ויחד עם עוד ארבע יפות נוספות מתוך ה-90 שמתמודדות על התואר המרשים, היא מככבת בסרטון החדש שרץ ברשת.

 

הפרומו מדבר השנה על נשים יפות, חזקות, אמיצות, בעלות תעוזה, הרפתקניות ובקיצור, כל מה שלא ציפיתן ממתמודדות בתחרות מיס יוניברס. אנחנו מחזקים לך אצבעות.

תודו שזה הכי רחוק מבגד ים שיש

 

צילום: גורן ליובונצ'יץ'
יש כבוד (צילום: גורן ליובונצ'יץ')
אל תשכחי את השלום העולמי. אלפטוב

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: גורן ליובונצ'יץ'
מומלצים