שתף קטע נבחר
אלבום החתונה שלי

עושים שוק: חתונת הבסטות של דניאל ועמית

עם רחוב ראשי שמורכב מבסטות עשויות עץ ודוכני אוכל ים תיכוני, הרכיבו דניאל ועמית חתונת שוק שכמותה טרם ראיתם. חתונה אחת בשבוע

בשיתוף my day.

 

בדרך כלל חתונה היא אירוע מושקע שלוקח הרבה מאוד זמן לתכנן אותו ולחשוב על כל הפרטים, אבל מה קורה כשזוג אחד מחליט להיות אמיץ ולעשות שוק? כלומר, לא באמת שוק, אלא יותר להרים הפקה שנראית כמו תפאורה הלקוחה היישר מתוך קזבלן?

 

דניאל ועמית הכירו בצבא. דניאל הייתה קצינת הדרכה בבא"ח צנחנים ועמית היה מ"מ בדובדבן. "זאת הייתה אהבה מדהימה, כל תחילת הקשר נאלצנו להסתיר את זה מכל המפקדים. כל כך רצינו לשמור את זה לעצמנו ולא רצינו ששום דבר יקלקל את מה שנוצר בינינו", דניאל מספרת.

 

הם אמנם התחתנו אחרי 5 שנים ביחד, אבל דניאל מוכנה להודות שהיא תכננה את יום החתונה שלהם הרבה לפני שעמית כרע ברך. "במשך תקופה ארוכה מאוד, אפילו לפני שהתארסנו, אני שוטטתי בפייסבוק ובכלל באינטרנט וחיפשתי רעיונות. התחלתי לכתוב אותם ובניתי לוחות השראה, ככה התחיל להירקם לו הקונספט הכללי ועד לירידה משוגעת לפרטים בהמשך, שזה דבר שמאוד מאפיין אותנו".

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

איך הגעתם לרעיון של חתונת שוק?

"חלמנו לעשות חתונה שונה, ליצור אירוע שהוא מאוד אנחנו, חתונה שהאורחים מגיעים ולא רוצים לעזוב. חשבנו שחתונת שישי צהריים על חוף הים תהיה מושלמת בשבילנו. ביחד עם זוהר המפיקה תכננו את האירוע מאפס. הייתה מחשבה על כל פרט. אחרי החופה רצינו שיהיה אפשר להמשיך את אווירת המינגלינג וחשבנו על הרעיון של דוכני השוק".

 

איך זה נראה בפועל?

"היו 4 בסטות גדולות שבכל אחת מהן האורחים יכלו ליהנות ממגוון אחר של אוכל. במקום עמדות אוכל שיש בכל חתונה אחרת, שכולם עומדים בתור ומחכים לבופה - בחתונה שלנו האורחים יכלו לגוון. היה מזנון דגים, מזנון בשרים, מזנון סופלאקי עוף, שוק בלאדי. הכל הוגש בצלחות קטנות, עם פיתות, לאפה וקונוסים, כך שהאורחים בכל פעם מסתובבים בין עמדה לעמדה. הרעיון היה ליצור חתונת שוק ים תיכוני באווירת הים, עם רחוב שוק ראשי שמורכב מבסטות עשויות עץ. עיצוב שמכיל בתוכו פירות וירקות, פרחים בצבעי האירוע, לוחות גיר עם תפריט הבסטה ועמדת שזירה. ניסינו להכניס לאירוע אווירה קלילה וכיפית".

 

אווירה קלילה? מה זה אומר?

"לא היו סידורי הושבה קלאסיים וחלק מהאורחים חילקנו על פי אזורים. היו גם הרבה מקומות ישיבה אלטרנטיביים שהתאימו לאווירה. המסיבה נמשכה שעות וכל הזמן הזה אווירת השוק נמשכה, עם דוכן פירות, ארטיקים, מלבי, חלבה, כנאפה ולמנת אפטר - בורקסים באפייה במקום".

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

איך היו התגובות?

"התגובות שקיבלנו היו מטורפות. מה שרצינו זה שאנשים יגידו לנו שזה היה משהו אחר, שזאת לא חתונה רגילה, ושהיה להם כיף. כולם אמרו שהייתה אווירה קסומה והכל זרם".

 

מה הטיפ שלכם למתחתנים שבדרך?

"תהפכו את ההכנות לקראת החתונה למשהו שיהיה לכם כיף לעשות אותו ביחד. כלומר, לא לקחת את החתונה כעול, אלא כתהליך משותף של שניכם. חתונה זה רגע שיא מדהים בזוגיות, אז תשתדלו ליהנות מהדרך, לנסות לא לערב יותר מדי אנשים כשלא צריך ולמנוע ככה כאבי ראש, ותנסו להפוך את היום הזה לשלכם. אצלנו ממש הייתה יד חופשית בתכנון ולא התערבו לנו כמעט בשום דבר שלא רצינו".

 

וטיפ לכלות?

"רק אם זה מתאים לאופי שלך, פשוט יש כאלו שזה דווקא מלחיץ אותן - אבל אני לא נפגשתי עם בעלי כל היום לפני החתונה. הסיבה היא שלא רצינו להישאב לצילומים מהבוקר ולהסתובב כל היום עד החתונה, אז החלטנו לצאת נגד הזרם, לא לעשות יום של צילומי חתונה וגם לא להיפגש ביום של החתונה. וזה העצים את החוויה של המפגש בחופה בכמה רמות".

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 (צילום: שי אחיון, אלעד ששי) (צילום: שי אחיון, אלעד ששי)
(צילום: שי אחיון, אלעד ששי)

 

 

 

אולם: גן גילי שדות ים.

צילום: שי אוחיון.

וידאו: אורי סגל.

הפקה: זוהר מיילי.

עיצוב: רעות זגוני.

שמלת כלה: לי גרבנאו.

שיער: שי זיו הללי.

איפור: חן אלקבץ.

חליפה: איזק מדיזינגוף.

קייטרינג: פוד ארט.

בר אקטיבי: סמיילס.

עוגת חתונה: אייל פישר.

 

עוד חתונות והשראה - בבלוג של my day

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הכרויות
כתבו לנו
מומלצים