שתף קטע נבחר

מתאימים לכולם: פס ייצור ללא גלוטן

כיצד הופכים מוצר לכזה ללא גלוטן, האם המתכון משתנה לחלוטין או שרק מחליפים רכיבים ואיך הופכים פס ייצור שלם לנקי מגלוטן? יצאנו לסיור במפעל ממתקים כדי לקבל תשובות

בשיתוף שטראוס

 

רגישות לגלוטן עלולה ליצור בעיות כשיוצאים לקניות, בעיקר אצל ילדים שמאד אוהבים חטיפים מתוקים, שחלקם הגדול מכיל גלוטן או יש חשש לשאריות גלוטן בייצור. מה עושים כדי להפוך מוצר לאחד כזה המסומן "ללא גלוטן" וכיצד הופכים פס ייצור שלם לנקי מגלוטן? יצאנו לגלות את הסיפור שמאחורי פס ייצור ללא גלוטן. צפו

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ד"ר רק שאלה
מומלצים